ionut73 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 un ghidon magura conic de ktm putin indoit. nunai in bucuresti. e prea complicat cu curier/posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Cizme Diadora, Nr 44.Sunt hodorogite si cam iau apa, dar deloc, tot sunt mai bune. 0722190813 -zona Targoviste Pucioasa. Nu cred ca am timp sa le duc la posta. Daca rezista pana la inceputul saptamanii viitoare as trece eu pe la Trgoviste si le-as lua ca ale mele s-au dus cu totul si pana la iarna nu imi permit sa imi iau altele noi.Nu conteaza ca iau apa,bolovanii sunt problema mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Am o casca integrala Probike neagra cu liniute argintii folosita 2 ani, dar intreaga ,nelovita si fara zgarieturi pe vizor. Marimea XL sau 61-62cm. Doritorul sa ma contacteze pe forum sau la 0722646373. Stau in zona Autogara Militari. salutare!!! ai niste poze cu casca????? S-ar putea sa fie cam mare pt mine , dar mai bine decat castile terminate pe care le am eu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Casca cross Madhead marimea S 54-55 cred .....destul de Ok am cazut odata sau de 2 ori cu ea ....in Bucuresti Casca cross Madhead marimea S 54-55 cred .....destul de Ok am cazut odata sau de 2 ori cu ea ....in Bucuresti...PM pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 un ghidon magura conic de ktm putin indoit. nunai in bucuresti. e prea complicat cu curier/posta am Âşi eu unul, în aceeaÂşi stare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_cozma Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Casca cross Madhead marimea S 54-55 cred .....destul de Ok am cazut odata sau de 2 ori cu ea ....in Bucuresti Casca cross Madhead marimea S 54-55 cred .....destul de Ok am cazut odata sau de 2 ori cu ea ....in Bucuresti...PM pls Pai daca ai cazut in cap nu e mai intelept sa o arunci? Se zice ca nu ar mai trebui folosita dupa un impact serios.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Casca cross Madhead marimea S 54-55 cred .....destul de Ok am cazut odata sau de 2 ori cu ea ....in Bucuresti Casca cross Madhead marimea S 54-55 cred .....destul de Ok am cazut odata sau de 2 ori cu ea ....in Bucuresti...PM pls IN CE STARE ESTE CASCA? ARATA BINE? EU PORT 55 OARE MI BUNA SI ULTIMA TRIMITI PRIN POSTA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduristull Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Pai daca ai cazut in cap nu e mai intelept sa o arunci? Se zice ca nu ar mai trebui folosita dupa un impact serios.... ai cazut rau cu ea vreau sa o vad:) :kiss: Casca cross Madhead marimea S 54-55 cred .....destul de Ok am cazut odata sau de 2 ori cu ea ....in Bucuresti Casca cross Madhead marimea S 54-55 cred .....destul de Ok am cazut odata sau de 2 ori cu ea ....in Bucuresti...PM pls ' mai e buna de ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 stiti treaba cu calul de dar???..apropos,eu am cazut cu casca de 1000 de ori pe an..o mai fi buna??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 AM cazut in cap cu ea si e ff buna ......nu am cazut tare Cred ca s-a dat deja............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) las macar i bine ca nu ai patit nimica,daca mai i disponibila casca as fi recunoscator daca mi-ai donao Editat August 27, 2008 de rider_thetiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 am mare nevoie de caska parintii imi iau motor dar ma enrveaza zik canu pot s amerg pe ea si nu im i iau o casca asa ca cine aare asi fi recunoscator:) Un manual de limba romana nu ti-ar fi mai de folos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianB Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Casca de la ROTILA a ajuns la mine.Ii multumesc foarte mult.Imi vine foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) sincer gresek tot timpul la taste pt ca nu stau sa ma uit ce am scris ma grabesk la scoala scriu mai usor serios vreau si yo macar o casca de copil de 14-15 ani va rog moolt chiar asa mi-au spus parintiii ca imi iau motor dar echipamentul trebe sa mai astept cam mult asa ca sigur ma voi da cu motorul pana imi vor lua ei echipament si mai bine ar fi s aam makar o cassca sau ceva o parte din echipament manusi ect..nu conteaza ma kara sa am cat de cat protectie va rogg cine are sa ma contacteze cu respect , Alex Scrie mare si citet DONATII nicidecum CERSIT. Editat August 29, 2008 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Casca de la ROTILA a ajuns la mine.Ii multumesc foarte mult.Imi vine foarte bine. S-a dat sa o porti sanatos si sa nu cazi in cap cu ea ....ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Cauciuc spate SM 150/06/17 .......michelin parca ...mai merge inca vreo 2000 fara probleme cred....PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Cauciuc spate SM 150/06/17 .......michelin parca ...mai merge inca vreo 2000 fara probleme cred....PM Il vreau eu pana apuc sa iau o guma noua. Chiar ma uitam la vanzari si nu prea gaseam nimic sh pe 150/60. Ce natie de michelin este? Al meu s-a taiat intr-o sina la nici 3000km utilizati. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Il vreau eu pana apuc sa iau o guma noua.Chiar ma uitam la vanzari si nu prea gaseam nimic sh pe 150/60. Ce natie de michelin este? Al meu s-a taiat intr-o sina la nici 3000km utilizati. Spor! tough luck....vezi ca sunt si dunlop sportmax de 150/60/17 care sunt relativ ok raport durabilitate/aderenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 Donez (de fapt nu eu, ci _Alex_) una bucata guma spate Metzeler Sahara Enduro 3 140/80/18. Poze mai jos. Nu ma puneti s-o trimit prin posta sau curier. Cine o vrea sa vina sa o ia de la mine sau daca e din alta localitate sa-si caute un amic in TM care sa o ia de la mine. PM sau tel. 0722858466 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 daca totusi te hotarasi sa dai o fuga pana la posta sa faci un bine platesc eu transport si tot...daca esti dispus sa faci asta iti dau datele pe PM . mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 Donez (de fapt nu eu, ci _Alex_) una bucata guma spate Metzeler Sahara Enduro 3 140/80/18. Poze mai jos. Nu ma puneti s-o trimit prin posta sau curier. Cine o vrea sa vina sa o ia de la mine sau daca e din alta localitate sa-si caute un amic in TM care sa o ia de la mine. PM sau tel. 0722858466 Guma s-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 donez un cauciuc spate 130/80-18.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 as avea eu nevoie de cauciucul ala daca vrei sa il pui pe curier platesc si caucicul daca e nevoie si e in stare buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Donez camera moto de 16, nou-nouta. Gume de strada Dunlop trailmax 21 si 17, fata e ok, spatele o mai duce 1000-2000 lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Donez camera moto de 16, nou-nouta. Gume de strada Dunlop trailmax 21 si 17, fata e ok, spatele o mai duce 1000-2000 lejer. ma intereseaza pe mine cauciucurile daca mai sunt disponibile.lasa un nr de tel sa vorbim. Mersi anticipat ! Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate