nergal25 Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 https://www.facebook.com/groups/816853035056431/permalink/1142033079205090/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 Iti era greu sa copiezi textul de pe Facebook? Doar de curiozitate am deschis topicul postat de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 ...si sa pui un titlu calumea topicului ca sa nu mai intram aiurea pe el?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 Bitdefender Endpoint Security Tools blocked this page This page is blocked by your system administrator. (Content Control, Block Web Access). Access from your browser has been blocked. Da si tu un copy/paste pentru astia care sunt la serviciu si nu pot intra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 Frati motociclisti si nu numai: in numele familiei bunului meu prieten Ciuraru Mihai Catalin care ne-a impartasit pasiunea, dar din nefericire nu a avut ocazia sa se bucure prea mult de aceasta plecand dintre noi mult prea devreme intr-un loc, speram noi, mai bun va rog daca ne putem mobiliza sa-l conducem pe ultimul drum asa cum se cuvine. Inmormantarea va avea loc duminica 04.09 in Roman, orele 11:00. Va multumesc anticipat!Pentru alte informatii sunati la 0747 743 800,Silviu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergal25 Postat Septembrie 2, 2016 Autor Share Postat Septembrie 2, 2016 Asta am imcercat si eu sa fac..sa copiez textul pe cat de simplu posibil..Ma rog, s-a imteles ideea.. » Post actualizat in 02 Sep 2016 17:45 Cei acizi si prea orgoliosi ca si-au tocit degetele dupa ce au imtrat pe topicul meu, puteti sta acasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate