Sari la conținut

Camere supraveghere intersectii - video accidente

Geo_ZGA
 Share

Postări Recomandate

pai eu era sa-mi iau bataie de la un taximetrist ca n-am plecat la verde pentru ca era intersectia blocata si n-as fi mers decat 2 m. acu ce fac, imi pazesc pielea sau respect legea?!

ii dai o casca in gura?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 62
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

pai eu era sa-mi iau bataie de la un taximetrist ca n-am plecat la verde pentru ca era intersectia blocata si n-as fi mers decat 2 m. acu ce fac, imi pazesc pielea sau respect legea?!

patit, se facuse verde de jumate de secunda si ala din spate a inceput sa clacsoneze.

long story short, am mai stat odata la rosu... de ce nu? nu ma grabeam...

poate asa invata ca intotdeauna este unu' si mai prost ca propria persoana... ala fiind eu, adica ala mai prost ca prostu', ala care s-a coborat la nivelul lui si a invalidat chestia aia cu nu te pune cu prostul...

si ca tot intotdeauna va exista unu care castiga si unu care perde. o competitie, o lupta, orice.

:crack:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Ieri am depus contestatie la judecatorie, pt mai multe detalii din pv + contestarea faptelor cu martori (sotia + un alt martor).

Astazi am luat certificatul de grefa si mi-am ridicat permisul de la Udriste. Acum astept, cat o dura pana primesc termen si vede ce se intampla mai departe.

Link spre comentariu

Ieri am depus contestatie la judecatorie, pt mai multe detalii din pv + contestarea faptelor cu martori (sotia + un alt martor).

Astazi am luat certificatul de grefa si mi-am ridicat permisul de la Udriste. Acum astept, cat o dura pana primesc termen si vede ce se intampla mai departe.

foarte tare ca ai gasit inca un martor. dupa calculele mele sunteti 3 la 3, iar voi 3 ati si vazut semaforul, ceilalti 3 nu aveau cum, deci suna simtitor mai bine. bafta!

Link spre comentariu

Culmea e ca nu erau masini... "grosul", care stateau initial la semafor, plecasera. Eu eram singur in momentul ala, nici nu se pune problema ca au vazut ei masini oprite si au zis ca... pietoni da, alergau pe rosu in fata mea, ca de obicei.

Acum depinde de judecator ce decide. Sunt si niste greseli de procedura in pv, daca nu dau de unul care are o problema cu motociclistii (speram ca nu i-a luat nimeni oglinda in trafic sau nu ii trec reisarii pe sub geam noaptea), am sanse de castig.

Link spre comentariu

Ba da, pot avea calitatea de martor si rudele... depinde de judecator daca le accepta sau nu.

Probabil confunzi cu faptul ca sotul sau rudele apropiate nu sunt obligate sa fie martori, daca nu vor.

Link spre comentariu

Ba da, pot avea calitatea de martor si rudele... depinde de judecator daca le accepta sau nu.

Probabil confunzi cu faptul ca sotul sau rudele apropiate nu sunt obligate sa fie martori, daca nu vor.

poti divorta pana la prima infatisare.... cresc sansele de acceptare a marturiei

...si dupa castigul in instanta o iei din nou de sotie si mai plecati intr-o luna de miere pe moto, de bucurie

Editat de XaeL
Link spre comentariu

poti divorta pana la prima infatisare.... cresc sansele de acceptare a marturiei

...si dupa castigul in instanta o iei din nou de sotie si mai plecati intr-o luna de miere pe moto, de bucurie

Ne gandeam la varianta asta, dar nu pt marturie, doar pt plimbare :)) Pana la urma nu e nevoie de un motiv special, bani sa fie.

Ideea e ca eu ma bazez mai mult pe greselile de redactare a pv, conform legii ar trebui sa fie anulat.

Link spre comentariu

anulare PV pe baza erorilor de redactare e o chestie, (re)stabilirea vinovatiei e o alta chestie. tu propriu-zis ce anume ceri in instanta?

daca se anuleaza PV si atat... ce se intampla cu daunele?

Link spre comentariu

Eu am cerut ambele... dar ma bazez pe anulare, pt ca e cam greu sa le desfiintez lor declaratiile.

Nu se intampla nimic cu daunele, fiecare si le repara in regim propriu cred.

Link spre comentariu