bmwio Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Un eventual motiv de iesire in natura, sint multe drumuri de acces, in general bune, prin Secaria, Alunis-Brebu, Mislea-Telega-Doftana, Cimpina-Sotriile, am fost in anii trecuti, este interesant si pitoresc. http://www.observatorulph.ro/viata-prahovei/70503-a-inceput-festivalul-cascavelei-de-la-valea-doftanei-foto-video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Am facut acum 2-3 saptamani o plimbare pe cheile Doftanei cu masina. Asfaltul pe traseul prin Campina / Doftana e destul de rupt. Prin Secaria e mai decent, mult mai scurt si mult mai virajat. Acuma, cine vrea musai sa vada si cheile, o ia prin Campina. Mie cel putin nu mi s-au parut impresionante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 10, 2016 Autor Share Postat Septembrie 10, 2016 Atunci inceaca prin Cosminele sau Pietriceaua, dar cel mai spectaculos prin Sotriile. Drumurile sint bune, la fel ca oricare judetean, mai peticit, citeva gropi, ceva normal. Pina acum nu m-am plins de drumurile din tara, dar anul acesta parca a fost peste orice putere de acceptare si suportare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Acuma, cine vrea musai sa vada si cheile, o ia prin Campina. Mie cel putin nu mi s-au parut impresionante. Care-s cheile Doftanei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 (editat) Care-s cheile Doftanei? cica peretii aia de piatra care sunt undeva pana in lacul Paltinul cum vii din Campina. asa sustineau localnicii intrebati. poate nu am vazut eu ce trebuia. Editat Septembrie 10, 2016 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 11, 2016 Autor Share Postat Septembrie 11, 2016 Noi plecam pe la 8 catre VD, o luam prin Plopeni-Cocorasti-Telega-Brebu, este cel mai scurt, ne intoarcem prin Alunis. » Post actualizat in 11 Sep 2016 17:50Am fost, putini motociclisti am intilnit pe traseu, acolo erau 2 motoare, multe tarabe, majoritatea din BV, localnici putini, multa marfa chinezeasca ca in la toate tarabele din tirguri sau de pe marginea drumurilor, lume multa venea cind noi plecam, interesant coltul animalelor. » Post actualizat in 11 Sep 2016 18:03 Noi plecam pe la 8 catre VD, o luam prin Plopeni-Cocorasti-Telega-Brebu, este cel mai scurt, ne intoarcem prin Alunis. » Post actualizat in 11 Sep 2016 17:50Am fost, putini motociclisti am intilnit pe traseu, acolo erau 2 motoare, multe tarabe, majoritatea din BV, localnici putini, multa marfa chinezeasca ca in la toate tarabele din tirguri sau de pe marginea drumurilor, lume multa venea cind noi plecam, interesant coltul animalelor. Drumul la dus a fost prin Magurele-Varbilau-Alunis-Pietriceaua(Brebu)-Valea Doftanei, iar intoarcerea prin Cimpina si Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate