sinisterr Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Salutare! Ce parere aveti despre manusile din link-ul de mai jos? Isi merita banii? Si se pot purta si primavara si toamna,pentru ca vad ca au perforatii https://www.moto24.ro/produse/strada/manusi-sport/alpinestars--manusi-sp-2.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Da-mi voie sa-ti recomand RST Tractech Evo Race. Le gasesti la shop4moto la acelasi pret si parca sunt mai calitative si mai solide. Link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 (editat) Manusile cu aerisire ofera un compromis mai bun pentru 3 anotimpuri decat cele fara care vara sunt absolut jenante. Editat Septembrie 14, 2016 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Am avut SP2 si acuma am RST EvoRace, deci sunt la fix in discutie La SP2 as zice ca, confortul este undeva la +15% fata de RST, la interior sunt mai fine.In teorie au aceiasi protectie.SP2 le-am tinut cam 40K, RST le am de aprox 25K+Ia ce te face fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinisterr Postat Septembrie 14, 2016 Autor Share Postat Septembrie 14, 2016 Am avut SP2 si acuma am RST EvoRace, deci sunt la fix in discutie La SP2 as zice ca, confortul este undeva la +15% fata de RST, la interior sunt mai fine. In teorie au aceiasi protectie. SP2 le-am tinut cam 40K, RST le am de aprox 25K+ Ia ce te face fericit Dar cele din poza sunt sp-2 sigur? M am uitat la un review de la revzilla pe youtube la sp-2 si arata oarecum altfel si scrie undeva la marginea lor sp-2 pe cele de pe revzilla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Vezi si aici : http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewObjectID=46500124&Currency=EUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Dar cele din poza sunt sp-2 sigur? M am uitat la un review de la revzilla pe youtube la sp-2 si arata oarecum altfel si scrie undeva la marginea lor sp-2 pe cele de pe revzilla SP2 sunt mai multe generatii, nu mai stiu in ultimul timp ca nu am mai urmarit. Eu am avut una mai veche, adica intre timp de cand le luasem eu a aparut o nou serie, evident cu usoare modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate