silviupopa27 Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Intenționez sa cumpăr un costum Dainese si la o mica comparație cu altele, am observat ca are prinderile guler + talie din direcție opusa fata de celelalte. E un semn ca-i copie? Poza 1 prezinta un costum autentic : Poza 2 prezintă costumul despre care vorbesc si care prin ochiul meu de necunoscător pare suspect : Poate e o intrebare retarda, dar nu strica sa ma ajute cineva care are informațiile necesare. Mulțumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelygab Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Din cate stiu, hainele barbatesti se inchid pe o parte, iar hainele de dama pe cealalta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 In principiu inchiderile sunt diferite in functie de sex. Dar geaca mea de vara, luata din state (made in pakistan), are inchidere de dama... desi e 100% barbateasca. Deci nu e un principiu dupa care sa te iei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviupopa27 Postat Septembrie 15, 2016 Autor Share Postat Septembrie 15, 2016 Vreun sfat referitor la achiziția costumului din poza 2? Merita/nu merita.. Stiu ca e simplu sa mai caut din moment ce nu sunt prea hotărât in privința lui, însă problema e de mărime, nu prea găsesc 46. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker.Boy Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Eu sunt de parere ca acele costume sunt modele destul de vechi, poate putin spre deloc folosite. Nu inseamna ca nu isi vor face treaba dar e bine de stiut daca te gandesti sa le cumperi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 (editat) Why do men's shirts have the buttons on the right but women's shirts have buttons on the left? Once upon a time buttons, then zippers were mostly used by the wealthy. Men dressed themselves often and were assumed to be right-handed by default. So zippers and buttons were designed for ease while dressing one’s self. Wealthy women on the other hand often had/needed a maid to help them dress. Mostly due to how ornate and heavy the clothing society required a woman to wear was. So buttons, then later zippers were designed for an assumed right-handed person to more easily operate when facing another. Editat Octombrie 6, 2016 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate