Saw Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Salutare, Am nevoie de niste sfaturi privind curatarea unei tobe de inox pe care s-a topit husa motocicletei. E destul de mult plastic topit in locul in care a atins husa. Cu ce as putea sa dau pe tobe sa se ia cat mai usor mizeria aia? a gandesc sa le incalzesc si am mai folosit CIF cu alte ocazii, dar pentru urme de talpa mult mai mici decat ce e acum pe ele. Multumesc anticipat pentru sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 (editat) Iarna iau galeriile la curatat, ies ca noi cu asta:http://www.emag.ro/pasta-polish-metale-autosol-metal-polish-75ml-901012/pd/DNPDMYBBM/Problema e ca trebuie frecat cu spor. Editat Septembrie 20, 2016 de LexDee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 (editat) Cureti cu lemn cat e calda. Dupa care folie de aluminiu de la ciocolata (ca sa ai energie sa freci toba). Vezi ca mai e un topic pe aici pe undeva, legat de subiectul asta, asa imi aduc eu aminte... Iote-l: /index.php?/topic/739243-husa-lipita-de-tobe/?hl=%2Bfolie+%2Baluminiu+%2Btoba&do=findComment&comment=4199440 Editat Septembrie 20, 2016 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Cu toba calda racai usor cu o lama de cutter, fara sa atingi metalul. Dupa aia cu un lemn moale (brad) cat se poate. Dupa ce se raceste pui o carpa cu nitrodiluant sau acetona peste ramasitele de plastic, lasi "la inmuiat", mai freci, iar lasi la inmuiat, iar freci... Cu pasta polish dai la final. Cu metoda asta am scos juma' de toc de gheata de pe toba, ditamai bucata topita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Folie de aluminiu (din / de bucatarie), facuta ghem si apa......face minuni ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saw Postat Septembrie 20, 2016 Autor Share Postat Septembrie 20, 2016 Multumesc mult de sfaturi! Am sa incerc cu lemn + folie de aluminiu + autosol. Va tin la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Va tin la curent sa pui poze ''before @ after'' succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Multumesc mult de sfaturi! Am sa incerc cu lemn + folie de aluminiu + autosol. Va tin la curent https://www.louis.de/en/artikel/nevr-dull-magic-wadding-polish-content-142-g/10004006?list=89722736&filter_article_number=10004006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saw Postat Septembrie 25, 2016 Autor Share Postat Septembrie 25, 2016 (editat) Am reusit sa scot mizeria. Am incalzit tobele, am dat cu niste spray de curatat lantul, am dat cu diluant si am frecat cu un burete de vase cu sarma. Oricum tobele nu erau in stare "perfecta", deci micile zgarieturi nu reprezinta o problema. Cand o sa am mai mult timp de frecat, am sa le polishez cu mai multa dragoste . Oricum, poza de "after" e facuta cu blitzul si din cauza asta sunt amplificate toate imperfectiunile. In realitate arata mult mai bine. Editat Septembrie 25, 2016 de Saw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Am dat cu burete de ala cu care curata instalatorii tevile de cupru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate