Christian81 Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Sambata, 01 octombrie 2016 Solistul formatiei The Rock Daniel Ignat impreuna cu Andy Roll intr-o formula unplugged numita Blue Monday vor concerta in deschiderea petrecerii HAMC Nomads Romania. All friends are welcome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Poate ar fi utila si locatia.. dar nu-i musai, zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Poate ar fi utila si locatia.. dar nu-i musai, zic si eu. Eu o vad trecuta in posterul atasat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 atunci fa te rog un zoom cu localitatea de pe posterul atasat ca nici eu nu vad..... dar cum zice si colegul Frank, nu-i musai..., o fi un party privat cu usile inchise, doar pentru cunoscatori... have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate