Sari la conținut

Christian81

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    HD

Vizitatori Recenți Profil

499 citiri profil

Christian81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mersi! Am primit motorul de la un prieten vechi al tatalui meu care il tinea in sura de ani buni. I-am dat eu o suma simbolica asa de Craciun. M-am bucurat si eu mult ca are acte. Apropo de acte, am si eu o intrebare: Oare pot sa merg cu motorul la RAR doar pentru identificare si carte, fara itp? Daca da, cum sa pun problema? Pentru ca as vrea sa rezolv aceasta problma cat mai repede, ca sa fie in stare de itp va mai dura ceva timp
  2. Multumesc mult tuturor pentru ajutor! Am revenit cu ceva fotografii
  3. Salutare, Am ajuns si eu in posesia unui MZ Rt 125 din 1961 cu acte vechi. Lipsesc cateva piese cum ar fi capacul la cutia cu bobine, robinetul de benzina, inca un capacel pe dreapta la motor, fisa bujie . Sper sa nu mai descopar prea multe lipsuri Mosul care mi l-a dat a zis ca ultima data a pornit si ca i-ar mai trebui doar o baterie Nu stiu ce model este, daca este 3. Nu stiu care e diferenta intre precedentele 2 ... Numerotarea asta e in functie de anul fabricatiei? Cum pot afla care varianta este al meu? Unde as mai putea sa gasesc piese lipsa? Intentionez sa-l readuc la viata! Nu sunt foarte clare pozele, dar daca imi puteti spune ce lipsuri se mai vad din poze sau obiecte care nu sunt originale, m-ar ajuta mult, Multumesc!
  4. Salutare, Am ajuns si eu in posesia unui MZ Rt 125 din 1961 cu acte vechi. Lipsesc cateva piese cum ar fi capacul la cutia cu bobine, robinetul de benzina, inca un capacel pe dreapta la motor, fisa bujie . Sper sa nu mai descopar prea multe lipsuri Mosul care mi l-a dat a zis ca ultima data a pornit si ca i-ar mai trebui doar o baterie Nu stiu ce model este, daca este 3. Nu stiu care e diferenta intre precedentele 2 ... Numerotarea asta e in functie de anul fabricatiei? Unde as mai putea sa gasesc piese lipsa? Intentionez sa-l readuc la viata! Nu sunt foarte clare pozele, dar daca imi puteti spune ce lipsuri se mai vad din poze sau obiecte care nu sunt originale, m-ar ajuta mult, Multumesc! Cum pot afla daca al meu este 2 sau 3?
  5. Salutare, Mai ai cumva ceva piese? Am ajuns si eu in posesia unui MZ Rt 125 din 1961 cu acte vechi. Lipsesc cateva piese cum ar fi capacul la cutia cu bobine, robinetul de benzina, inca un capacel pe dreapta la motor, fisa bujie . Sper sa nu mai descopar prea multe lipsuri Mosul care mi l-a dat a zis ca ultima data a pornit si ca i-ar mai trebui doar o baterie Nu stiu ce model este, daca este 3. Nu stiu care e diferenta intre precedentele 2 ... Numerotarea asta e in functie de anul fabricatiei? Unde as mai putea sa gasesc piese lipsa? Intentionez sa-l readuc la viata! Nu sunt foarte clare pozele, dar daca imi puteti spune ce lipsuri se mai vad din poze sau obiecte care nu sunt originale, sau cam ce ar trebui inlocuit neaparat m-ar ajuta mult, Multumesc
  6. Salutare, Am ajuns si eu in posesia unui MZ Rt 125 din 1961 cu acte vechi. Lipsesc cateva piese cum ar fi capacul la cutia cu bobine, robinetul de benzina, inca un capacel pe dreapta la motor, fisa bujie . Sper sa nu mai descopar prea multe lipsuri Mosul care mi l-a dat a zis ca ultima data a pornit si ca i-ar mai trebui doar o baterie Nu stiu ce model este, daca este 3. Nu stiu care e diferenta intre precedentele 2 ... Numerotarea asta e in functie de anul fabricatiei? Unde as mai putea sa gasesc piese lipsa? Intentionez sa-l readuc la viata! Nu sunt foarte clare pozele, dar daca imi puteti spune ce lipsuri se mai vad din poze sau obiecte care nu sunt originale, m-ar ajuta mult, Multumesc!
  7. Cu ocazia ceremoniei de casatorie care va avea loc sambata 11 august ora 13:00 la Pensiunea Alpin (pe drumul spre Paltinis, 1 km dupa iesirea din Rasinari), Eu (Christian) si Tunde vom fi bucurosi si onorati sa ne insotiti pe motociclete in numar cat mai mare in Cloloana care va pleca la ora 11:30 din parcarea XXL, Va asteptam cu drag!
  8. Sambata, 22.04.2017 Open Season Run - City Run Plecare ora 14.00 din parcarea Supermarketului XXL Traseu: B-dul Vasile Milea, - B-dul Coposu (stationare impartire flyere in parcarea de la teatru), - str. Andei Saguna, - Sos. Alba Iulia pana la sensul giratoriu din intersectia cu str. Biltz - retur. Ne vom intoarce cu totii pana in parcarea de la XXL. Va asteptam in numar cat mai mare, vremea o sa-si revina » Post actualizat in 20 Apr 2017 11:16 Sambata 22.04.2017, dupa City Run, va asteptam la ClubHouse la un gartar iar seara incepand cu ora 19.00 va fi party si concerte in aer liber (Voxter si Zob) all friends are welcome!
  9. Sambata, 22.04.2017 Open Season Run - City Run Plecare ora 14.00 din parcarea Supermarketului XXL Traseu: B-dul Vasile Milea, - B-dul Coposu (stationare impartire flyere in parcarea de la teatru), - str. Andei Saguna, - Sos. Alba Iulia pana la sensul giratoriu din intersectia cu str. Biltz - retur. Ne vom intoarce cu totii pana in parcarea de la XXL. Va asteptam in numar cat mai mare, vremea o sa-si revina » Post actualizat in 20 Apr 2017 11:07 Sambata 22.04.2017, dupa City Run, va asteptam la ClubHouse la un gartar iar seara incepand cu ora 19.00 va fi party si concerte in aer liber (Voxter si Zob) all friends are welcome!
  10. Sambata, 22.04.2017 Open Season Run - City Run Plecare ora 14.00 din parcarea Supermarketului XXL Traseu: B-dul Vasile Milea, - B-dul Coposu (stationare impartire flyere in parcarea de la teatru), - str. Andei Saguna, - Sos. Alba Iulia pana la sensul giratoriu din intersectia cu str. Biltz - retur. Ne vom intoarce cu totii pana in parcarea de la XXL. Va asteptam in numar cat mai mare, vremea o sa-si revina » Post actualizat in 20 Apr 2017 11:08 Sambata 22.04.2017, dupa City Run, va asteptam la ClubHouse la un gartar iar seara incepand cu ora 19.00 va fi party si concerte in aer liber (Voxter si Zob) all friends are welcome!
  11. Sambata, 01 octombrie 2016 Solistul formatiei The Rock Daniel Ignat impreuna cu Andy Roll intr-o formula unplugged numita Blue Monday vor concerta in deschiderea petrecerii HAMC Nomads Romania. All friends are welcome!
  12. Sambata, 01 octombrie 2016 Solistul formatiei The Rock Daniel Ignat impreuna cu Andy Roll intr-o formula unplugged numita Blue Monday vor concerta in deschiderea petrecerii HAMC Nomads Romania. All friends are welcome! » Post actualizat in 01 Oct 2016 00:33 Astazi, cine vrea sa ne insoteasca pe motociclete pana la Fantanita Haiducului (Harley Food) la un hamburger si o cola e invitat la ora 13:30 la El Gringo in parcare Plecarea se face la ora 14,se mananca ceva ,se bea si ne intoarcem la clubhouse pentru un concert Blue Monday si mai multe beri
  13. Sambata, 01 octombrie 2016 Solistul formatiei The Rock Daniel Ignat impreuna cu Andy Roll intr-o formula unplugged numita Blue Monday vor concerta in deschiderea petrecerii HAMC Nomads Romania. All friends are welcome! » Post actualizat in 01 Oct 2016 00:32 Astazi, cine vrea sa ne insoteasca pe motociclete pana la Fantanita Haiducului la un hamburger si o cola e invitat la ora 13:30 la El Gringo in parcare Plecarea se face la ora 14,se mananca ceva ,se bea si ne intoarcem la clubhouse pentru un concert Blue Monday si mai multe beri
  14. Vand Harley-Davidson Heritage Softail Evo Anul fabricatiei 1994 pret 7350 euro http://olx.ro/oferta/vand-harley-davidson-heritage-softail-evo-1340-cmc-ID2OUk5.html http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-harley-davidson-heritage%20softail%20evo-din-1994-610457.html tel: 0772274269
×
×
  • Creează nouă...