xPaull Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 Are cineva idee daca aceste garnituri se potrivesc si pe motorul de pe un Suzuki GS 500F, 2007? https://www.unimotors.ro/Set-garnituri-motor-Suzuki-GS-500-E-GS-500-EU-89-00-Athena_p_14973.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 Are cineva idee daca aceste garnituri se potrivesc si pe motorul de pe un Suzuki GS 500F, 2007? https://www.unimotors.ro/Set-garnituri-motor-Suzuki-GS-500-E-GS-500-EU-89-00-Athena_p_14973.html Eu te sfatuiesc sa cauti piesele dupa modelul de motocicleta pe care o ai, sau dupa seria de cadru. Daca le cumperi si contati apoi ca nu ti se potrivesc ce faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 In teorie motorul este acelasi, dar cum a spus colegul mai sus, mai bine cauti compatibilitate cu anul motoretei tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 iote, mai sus vezi ce se intampla cand unii care n-au treaba cu mecanica totusi se baga in seama! ia-le fara griji, e acelasi motor din '89 incoace! singurele diferente sunt la carburatoare si f-ul k4_ are si un rahat de sistem de recirculare a gazelor, motoarele sunt absolut identice! +1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 iote, mai sus vezi ce se intampla cand unii care n-au treaba cu mecanica totusi se baga in seama! ia-le fara griji, e acelasi motor din '89 incoace! singurele diferente sunt la carburatoare si f-ul k4_ are si un rahat de sistem de recirculare a gazelor, motoarele sunt absolut identice! Oare ce ne faceam fara tine ? Probabil bateam pasul pe loc pana venea sezonul viitor si atunci tot in jurul motoretei ne-am fi invartit. Multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Oare ce ne faceam fara tine ? Probabil bateam pasul pe loc pana venea sezonul viitor si atunci tot in jurul motoretei ne-am fi invartit. Multumim. bai da voi acolo si cand aberati sunteti fuduli mah? sunteti toti rude cu hadrian? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate