HellsAngels Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Salut, Mi-am luat de curand un GSX-R 1000 din 2006, cu tuningul facut in Germania. Ce parere aveti de cum arata? Eu vreau sa revin la kit-ul initial cel putin la aspect (imi place un stil mai sportiv,cum e kitul original), fiind modificata pentru GP, probabil e mult prea brutala pentru mine. Astept pareri de la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 arunca si o poza 2 la misto asa daca vrei sa ne dam cu presupusu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HellsAngels Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2007 pics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 faina toba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Clar: un troll, stergeti dracu userul asta... ca se umple forumul de distrusi de genul asta... care pun poze cu motoare "modificate pt GP"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 daca nu este un throll, oricum este facut naspa. se vede conturul colantului alb sau ce cacao e dedesubt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 las` ca sunt mai faine caprele voastre obosite hai aradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 (editat) marfa motoru Editat Ianuarie 6, 2007 de moto90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Mi se pare oribil motorul.A stricat frumusete de K6..mai alese cu farurile alea in fata..doamne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 (editat) da..farurile strica..in rest e ok... Editat Ianuarie 6, 2007 de moto90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Poate e facuta pentru circuit... eu prefer sa stric carene de curse si sa sparg far urat decat carenele originale si far frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HellsAngels Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 Voi pune fata stock, Spoturile nici mie nu-mi plac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Daca poti mai bine o faci cum e ea din fabrica...nu prea ii sta bine asa cum e acum...parerea mea...dar fiecare cu gustul lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 De curiozitate intreb... ai legatura cu un chapter HA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 iti dai seama ca are ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Daca linia e full Akrapovic , bravo tie . Kitul de carene e cam urat pentru strada, de fapt nici nu e destinat pentru asta. Anyway gandeste-te ca pe circuit sigur vei cadea o data si -o data si vei zgaria sau face carenele praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HellsAngels Postat Ianuarie 9, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2007 E akro full da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IULY M Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 frate motoru e cum e la unii le place la unii nu le place la altii nu stiu de ce nu le place mie personal nu prea ma da pe spate dar e frumos dar ar fi si mai frumos daca i-ai fi modificat si motoru ca aia e surpriza care nu se vede si nu se cunoaste decat numa de tine , asa ca pe viitor poate vedem si ceva mecanica pusa la lucru nu numai artisti plastici sa isi dea talentele pe motoare cu spreiul poate vedem si un mecanic cu cheia care regleaza si scoate ceva caluti in plus pe langa ce ofera ia din fabrica , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 E akro full da. Nu mai incerca sa minti pe toata lumea si mai bine pune o poza cu talonul, sau daca nu e inmatriculat macar cu o factura ceva... auzi la el... motorul e cumparat din Germania.. sau Spania... hehe Stii ce te tradeaza ca esti un mincinos... nick-ul si pe urma stilul folosit..se vede ca esti un pusti care stie cate ceva despre motoare si a zis sa faca si el o gluma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HellsAngels Postat Ianuarie 9, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2007 Nu mai incerca sa minti pe toata lumea si mai bine pune o poza cu talonul, sau daca nu e inmatriculat macar cu o factura ceva... auzi la el... motorul e cumparat din Germania.. sau Spania... hehe Stii ce te tradeaza ca esti un mincinos... nick-ul si pe urma stilul folosit..se vede ca esti un pusti care stie cate ceva despre motoare si a zis sa faca si el o gluma... Asa e cum zici tu, am luat pozele de pe google.com. Ok ? te rog lasa-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Asa e cum zici tu, am luat pozele de pe google.com. Ok ? te rog lasa-ma. Nu te las pana nu demonstrez ca nu esti decat un mincions... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 PAI DACA AI BANI DE K6 AI MACAR UN TELEFON CU , CAMERA SAU O CAMERA FOTO! MA GANDESC CA TII LA ORGOLIUL TAU SI ARATA-ME O POZA CU TALONUL SI MOTORUL IMPREUNA.... CA SA ARATI LUMII CA NU ESTI UN MANCATOR DE C***T,SAU POATE CA ESTI.... DEMONSTREAZA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Se pare ca am avut dreptate... Si sa nu spui ca nu ai vazut mesajul, ca ai intrat si azi pe forum... Eject!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 A fost un dobi... cine a modificat motorul. ....iar "proprietarul" nu este singurul de pe forum care se dă cu motor virtual!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 are putere mai mare decat cel standard? si daca are cati cai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate