Radu Andra Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 Il cunoaste cineva pe baiatul cu ER6-N din Steaua? Daca imi puteti face legatura cu el ar fi perfect. E "vecin" cu mine si am tot zis ca vorbesc cu el dar vad numa mobra parcata mai mereu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 Lasa un nr de telefon pe mobra... poate te suna... poate te suna vre-o gagica care crede ca e mobra ta ... sau politia ca nu e parcata cum trebe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 Il cunoaste cineva pe baiatul cu ER6-N din Steaua? Daca imi puteti face legatura cu el ar fi perfect. E "vecin" cu mine si am tot zis ca vorbesc cu el dar vad numa mobra parcata mai mereu. Cel mai tare topic din ultima vreme de pe motociclism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 (editat) Unde in Steaua ? Ca si eu tot in Steaua , stau , (am F4 , nu ER6) si nu am vazut nici un motor prin zona ... nu ii stii nr de inmatriculare ? Editat Noiembrie 3, 2016 de MetalMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 pt colegu de mai sus, se scrie "nu te obosi", cu un singur i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Andra Postat Noiembrie 4, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2016 Pe străduță perpendiculară cu blocul turn albastru, ocupă un loc întreg de mașină, nu ai cum să nu o vezi dacă ai drum pe acolo. I-am lăsat un mesaj (e un ER5 de fapt) în bord dar cum a venit sezonu rece NU s-a atins de mobra și deci nu l-a văzut. Nu cred ca e ok să îi public numărul aici, cine știe cine-i poartă pică . În ce parte stai? Dacă treci pe la blocu albastru vezi mobra mea albastră în zilele cu soare. Nici eu nu am văzut motorul tău, nu e cel din parcarea shopping City nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Noiembrie 5, 2016 Share Postat Noiembrie 5, 2016 Al meu il parchez foarte rar in fata blocului... de obicei il tin la adapost ca traim intr-o lume de asa natura si sunt patit ... de obicei il mai parcam in fata blocului turn de pe colt cu strada Eternitatii , unu galben mai exact . Sincer nu am vazut blocu albastru )) pe ce strada mai exact se afla ? Nu am treaba cu shopping-ul )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Noiembrie 14, 2016 Share Postat Noiembrie 14, 2016 Toti colegii cu eru sa apeleze la colegu din STEAUA.Azi am vazut si eu motorul in fata blocului ..dar ...nici urma de coleg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate