catalin10 Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 Bravooooo...frumos tare.....unde/cum se numeste locatia aia de la finalul filmarii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 Bravooooo...frumos tare.....unde/cum se numeste locatia aia de la finalul filmarii? http://www.bluedreampalace.gr/index.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 Frumos sa fie asa liber pe acolo. Cum ai facut filmarea? Ai un fel de data logger care apoi il atasezi la filmuletz? Nu ma pricep... » Post actualizat in 02 Nov 2016 07:12http://www.bluedreampalace.gr/index.php Arata super locatia, cat a fost pe noapte camera acum in extrasezon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 Frumos sa fie asa liber pe acolo. Cum ai facut filmarea? Ai un fel de data logger care apoi il atasezi la filmuletz? Nu ma pricep... » Post actualizat in 02 Nov 2016 07:12 Arata super locatia, cat a fost pe noapte camera acum in extrasezon? Filmarea e cu o camera Garmin Virb XE care , separat de imagini inregistreaza fisiere de tip G-matrix, inclusiv date receptionate prin BT de la un senzor OBD -OnBoardDiagnostic tool, care citeste cativa parametri ai motorului....apoi se editeaza cu editorul Garmin Virb. Noi am fost cazati chiar ultima noapte din sezonul 2016,..ziua cand am plecat era ultima zi pe anul asta,..vor mai deschide in Aprilie 2017,..undeva pe 10-15 Aprilie. 57 de euro dubla cu mic dejun,...ohooo,..ce mic dejun... Am stat in camera cu prietena mea...dar eram suparati,..m-a pus sa dau patul mai departe, sa nu-i pun mana pe sani noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 Bravo, sa va fie de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 Filmarea e cu o camera Garmin Virb XE care , separat de imagini inregistreaza fisiere de tip G-matrix, inclusiv date receptionate prin BT de la un senzor OBD -OnBoardDiagnostic tool, care citeste cativa parametri ai motorului....apoi se editeaza cu editorul Garmin Virb. Noi am fost cazati chiar ultima noapte din sezonul 2016,..ziua cand am plecat era ultima zi pe anul asta,..vor mai deschide in Aprilie 2017,..undeva pe 10-15 Aprilie. 57 de euro dubla cu mic dejun,...ohooo,..ce mic dejun... Am stat in camera cu prietena mea...dar eram suparati,..m-a pus sa dau patul mai departe, sa nu-i pun mana pe sani noaptea. ....poate din greseala, "o" apucai de putza! » Post actualizat in 02 Nov 2016 10:04 Cat ati facut pe drum? vezi graficul de viteza pus de iulian: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 Traseu pe coasta sudica a insulei Filmuletul si display-ul (sau instrumentele alea) + harta, parca-i NFS 2 cand eram ciutan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 2, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2016 @iulica man nu mai zice frate costuri si locatii.....ca iar zice lumea ca astia cu BMW e smekeri..... am stat la cort si am mancat doua conserve cu pateu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 @iulica man nu mai zice frate costuri si locatii.....ca iar zice lumea ca astia cu BMW e smekeri..... am stat la cort si am mancat doua conserve cu pateu Asa e, ti-am dat la pateu si ai stat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 Dom'le......'astia cu BMW e smekeri'!! Multumesc pentru poze si filmare. La anu' in Iunie, Thassos scrie pe mine. Foarte frumos.....BRAVO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 2, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2016 Asa e, ti-am dat la pateu si ai stat. glume de GAZAR.... si eu care am stricat bunatate de curbe la 100 km/h la intoarcere sa nu te pierdem prin paduri inca o data se adevereste ..... facerea de bine. !!!!utere de mama cu cine o m ai fi fraier si te o astepta » Post actualizat in 02 Nov 2016 17:23 Asa e, ti-am dat la pateu si ai stat. glume de GAZAR.... si eu care am stricat bunatate de curbe la 100 km/h la intoarcere sa nu te pierdem prin paduri inca o data se adevereste ..... facerea de bine. !!!!utere de mama cu cine o m ai fi fraier si te o astepta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 Iartam-a t-e rog, IMI place cand esti nervoasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 2, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2016 glume de GAZAR.... si eu care am stricat bunatate de curbe la 100 km/h la intoarcere sa nu te pierdem prin paduri inca o data se adevereste ..... facerea de bine. !!!!utere de mama cu cine o m ai fi fraier si te o astepta» Post actualizat in 02 Nov 2016 17:23 glume de GAZAR.... si eu care am stricat bunatate de curbe la 100 km/h la intoarcere sa nu te pierdem prin paduri inca o data se adevereste ..... facerea de bine. !!!!utere de mama cu cine o mai fi fraier si te o astepta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 Ce baieti simpatici. Atmosfera cred ca a fost pe masura in plimbarea asta. Chiar imi pare rau ca nu am participat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2016 drumuri si peisaje super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 drumuri si peisaje super Hai mai termina cu lauda, ca si asa m-am ofticat destul ca nu am avut cum sa merg. Nu ai fi amanat si tu pe wkd asta cand se anunta temperaturi de 20 grade in Romania. Pe Robert deja l-ai facut sa plece singur acolo, din cate se pare. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2016 el pleaca cand vrea ... nu e sluga ca mine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate