costinell Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Are cineva in plan ceva in Asia / Mongolia pt la anul? Eventual si alte variante enduro/touring, dar nu mail mult de 2 saptamani cu totul Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Cana Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 eu ma pregatesc de nordkapp...insa pentru 2018...2017...doar un Muntenegru si ceva intruniri prin tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Ma gandeam de mult sa dau o tura prin Mongolia, dar 2 saptamani e prea mult, cred ca 3 zile ajung: 1 la dus, 1 de vizitat si una de intors. Tu vrei sa mergi cu caiacul de iti ia 2 saptamani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Octombrie 31, 2016 Autor Share Postat Octombrie 31, 2016 am zis 2 saptamani cu totul, in sensul urmator: - trimis motocicletele (exista destule variante) - dus avion - plimbat (ramin cel putin 11-12 zile) - pus moto inapoi la transport - inapoi avion poate ca nu am fost prea clar, imi cer scuze, cred ca acum se intelege mai bine 2 saptamani pt ca efectiv nu imi permit sa lipsesc mai mult, asta e rog glumetii sa se abtina de la misto-uri de rahat, exista sectiune separata pt asta unde va puteti face de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Am mai vazut chestia asta cu trimisul motorului, dar n-o inteleg... nu asta e ideea plecarii, sa te plimbi cu mobra? Drumul... nu destinatia. Asa, mai bine inchiriezi de pe acolo o mobra, in mod sigur iesi mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Octombrie 31, 2016 Autor Share Postat Octombrie 31, 2016 (editat) poate o fi, daca ai timp... eu nu il am si prefer sa fac 10 zile in mongolia decat pe drum... plus ca asa imi permit sa merg cu ceva usor si sa fie mai fun acolo de inchiriat... ori iei shineray si e de rahat, ori cam trebuie sa iei tura completa cu ghid, nu stii ce moto iti dau, e mai safe cu a ta nu stiu, e de discutat eu am propus, daca exista varianta mai buna, nu sunt fixist, poate ne mai zic ceva si cei care au facut asta, cu siguranta au o parerea mai avizata ca mine oricum, in ultimul timp toti se duc in acest fel acolo, putini isi mai permit drumul pe mobra pina acolo Editat Octombrie 31, 2016 de costinell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Habar n-am ce mobre gasesti acolo.. dar e mai ieftin sa trimiti mobra si sa iei tu avionul, decat sa o iei calare? Sunt totusi niste multe sute de euro, poate si peste mie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Noiembrie 1, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2016 ok, eu am 2 saptamani, variantele sunt: - calare, ajuns acolo, stat 1 zi si imediat plecat inapoi (daca nu te opreste vama din rusia cu zilele acolo) - varianta trimis mobra si venit avion stat 10 zile in mongloia prefer sa stau 10 zile in mongolia fiecare cu alegerea lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 avand in vedere destinati si sa trimiti moyo este o buna varianta sa te bucuri doar de locurile acelea desi ideea de buna cu avion cu ce mobra te vei duce?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Noiembrie 1, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2016 pot sa merg cu wr250R sau sa iau un husky701 / ktm690 pt asta special as prefera wr, ma lasa sa ma joc mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 lasand mistourile deoparte, de ce dreq vrea lumea sa se duca in mongolia? adica pana mea, nu e nimic de vazut in afara de stepa, iurte si stramosii ungurilor! in rest nimic, e plina planeta de locuri care merita vizitate si voi vreti in campie... la fel ca si aia de mor inghetati prin varfuri de munte si pe la poli, wtf??? sa vezi gheata si zapada si sa-ti fie frig? peoplere fucked up! nu mai fumatz ceakaturi! Oamenii ie diferiti ( in cazul in care nu ai observat asta pana la varsta asta)! Nu e musai ca ce iti place tie sa ii placa si altuia, si invers. Fiecare are gusturi diferite si teluri diferite. Omul si-a propus ceva din x motive...foarte bine...iti tin pumnii Costinel sa te bucuri din plin de ce vrei sa primesti de la Mongolia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 dar e mai ieftin sa trimiti mobra si sa iei tu avionul, decat sa o iei calare? Sunt totusi niste multe sute de euro, poate si peste mie... - pt unii oameni timpul e limitat sau inseamna bani. - drumul pana intr-o destinatie d-asta exotica poate sa insemne 2 saptamani dus intors, doar sa ajungi acolo. in timpul asta, daca stai la munca poate iti acoperi partial sau chiar complet cheltuielile. - drumul pe roti NU e ieftin. costa. vize, benzin, papic, somnic, piese, uzura. - in unele cazuri drumul pana intr-o destinatie e riscant sau un rahat de drum... te-ai plimba 2 saptamani intr-o campie in care nu vezi nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Noiembrie 1, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2016 @b374 - ai punctat cel mai bine situatia, sper ca s-a inteles! in alta ordine de idei, stiu ca tu (voi) aveti o gasca, daca nu ma insel ai fost cu andrei chica prin mongolia - daca nu sunteti "inchisi" si aveti ceva in plan, as fi interesat sa ma particip si eu nu sunt pretentios, nu deranjez, nu am fite, nu sunt incepator in moto....nu sunt mecanic bun insa nu ma intereseaza numai mongolia, poate fi africa, orice altceva, dar (preferabil) 2 saptamani "deranjul" daca e cazul, putem vorbi in PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 - pt unii oameni timpul e limitat sau inseamna bani. - drumul pana intr-o destinatie d-asta exotica poate sa insemne 2 saptamani dus intors, doar sa ajungi acolo. in timpul asta, daca stai la munca poate iti acoperi partial sau chiar complet cheltuielile. - drumul pe roti NU e ieftin. costa. vize, benzin, papic, somnic, piese, uzura. - in unele cazuri drumul pana intr-o destinatie e riscant sau un rahat de drum... te-ai plimba 2 saptamani intr-o campie in care nu vezi nimic? Am inteles punctul lui de vedere, de asta am si zis de inchiriat motocicleta acolo, mi se pare cel mai bun compromis. Plus ca nu stiu daca sunt mai mici cheltuielile sa trimiti mobra si sa te duci cu avionul, decat sa o iei calare pe ea. Da, ca timp, normal ca e mai scurt sa o expediezi direct la locatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 @b374 - ai punctat cel mai bine situatia, sper ca s-a inteles! in alta ordine de idei, stiu ca tu (voi) aveti o gasca, daca nu ma insel ai fost cu andrei chica prin mongolia - daca nu sunteti "inchisi" si aveti ceva in plan, as fi interesat sa ma particip si eu nu sunt pretentios, nu deranjez, nu am fite, nu sunt incepator in moto....nu sunt mecanic bun insa nu ma intereseaza numai mongolia, poate fi africa, orice altceva, dar (preferabil) 2 saptamani "deranjul" daca e cazul, putem vorbi in PM planurile de iesiri lungi se discuta cel mai bine la o iesire scurta... seara, la 'rece' asa... 4-18C sau 5-52 pe alte scale ne auzim, planuri sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 planurile de iesiri lungi se discuta cel mai bine la o iesire scurta... seara, la 'rece' asa... 4-18C sau 5-52 pe alte scale ne auzim, planuri sunt. iar nu mai ai bani ..... si vrei sa cumperi LITRIalcool contra unei povesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 (editat) iar nu mai ai bani ..... si vrei sa cumperi LITRIalcool contra unei povesti sa combat chestia asta sau nu? pai pot, dar as lupta in idei 'la rece'. avem sesiuni in care discutam la rece saptamanal, sa inteleg ca te bagi? Editat Noiembrie 1, 2016 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Noiembrie 2, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2016 ok, deci care e planul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 lasand mistourile deoparte, de ce dreq vrea lumea sa se duca in mongolia? adica pana mea, nu e nimic de vazut in afara de stepa, iurte si stramosii ungurilor! in rest nimic, e plina planeta de locuri care merita vizitate si voi vreti in campie... Mongolia are altitudinea medie 1500m si altitudinea maxima 4000m. Exista relief muntos, paduri, lacuri si desert. Mongolia este tara cu cea mai mica densitate a populatiei, 2 oameni / km2. 1 / km2 daca scoti din calcul capitala. Asta inseamna ca poti sa te plimbi sute de km fara sa dai de nimeni. Deci de ce vrea lumea in Mongolia? Aventura, libertate, natura neatinsa si alte concepte straine celor care-si petrec vacantele imbulzindu-se pe la Madrid sau Roma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Atunci de ce nu pleci acolo si continui sa poluezi forumul cu mizeriile tale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Tu ai impresia ca, daca ei nu stiau cam cu ce se mananca tara respectiva, ar mai fi cheltuit atata timp/monetar ca sa mearga jumate de planeta distanta pentru asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2016 ok, am notat, multumesc pt sfaturi. NU o sa ne vedem in alicante, asta e clar, deci numai bine! » Post actualizat in 14 Nov 2016 02:56cam asa se rezuma treaba "Hi all. I'm 40. I am not married. I have a daughter, a Bay Area mortgage, and a full time job. Like a lot of you, I log in here to ADVrider and read about people on trips to far away lands. My mind drifts. I imagine myself on a motorcycle, riding through the Alps, through the steppe, over the Vitim Bridge... My mind drifts back to reality. I finish my coffee and look around and realize that where I am in suburbia is so far from where my body and soul wants to be. I decide to do a trip to Mongolia. I make calls and send emails: who wants to go somewhere and ride motorcycles and camp and meet people and have an adventure? Everyone I know is caught up in their lives, jobs, families, kids soccer/swim/baseball, etc. Well screw you all! I'm going anyway..." http://advrider.com/index.php?threads/steppe-out-travels-around-mongolia-summer-2014.980181/ » Post actualizat in 16 Nov 2016 18:10http://advfactory.com/vehicle-transport/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate