Duca Liviu Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Salut,am achizitionat in urma cu 2 luni o aprilia rs 125 spain an 2009 (la mana a doua).Am ``invatat`` sa merg pe ea oarecum si am vrut sa aflu top speed-ul. Din ce vazusem pe youtube,trebuia sa prinda macar 130-140.Problema e ca amea nu sare mai mult de 8000 de turatii si de 85 km/h. Daca a mai avut cineva problema asta help !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manhattan Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Verifica compresia motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 pana la teste de compresie mai bine te asiguri ca nu e limitata in vreun fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Da..permis ai? Poate simte ceva capra.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 Daca pana la viteza de 85km/h se acelereaza super bine posibil sa fie din CDI limitarea, daca se accelereaza lent posibil sa fie de pe admisie(filtru aer, carburatie...) daca pana la 85km/h accelereaza super greu inseamna ca motorul este de vina, mai pe scurt are nevoie de piese noi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyU Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 Da..permis ai? Poate simte ceva capra.... Genial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duca Liviu Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2016 (editat) Daca pana la viteza de 85km/h se acelereaza super bine posibil sa fie din CDI limitarea, daca se accelereaza lent posibil sa fie de pe admisie(filtru aer, carburatie...) daca pana la 85km/h accelereaza super greu inseamna ca motorul este de vina, mai pe scurt are nevoie de piese noi:) se accelereaza chiar bine,de exemplu daca sunt in a 3-a si am 85 nu mai urca nici macar 1 km in plus pot sa fiu si la vale tot nu vrea.Cred ca e limitata. » Post actualizat in 13 Nov 2016 16:36 » Post actualizat in 13 Nov 2016 16:38 Genial Genial Da..permis ai? Poate simte ceva capra.... Cum sa nu am.A1 de aproape un an. Editat Noiembrie 13, 2016 de Duca Liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate