diowrc75 Postat Decembrie 30, 2016 Share Postat Decembrie 30, 2016 Sa traiti! Are cineva cunostinta vizavi de import moto cu atas din spatiul sovietic?taxe vamale,etc..in ucraina am vaz ceva mobre fumusele la preturi bune..,multumesc anticipat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian dac Postat Decembrie 30, 2016 Share Postat Decembrie 30, 2016 Si eu am vazut azi Minsk frumos tare cu motor in 4 timpi, eu l as lua si fara acte, vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FadeToBlack Postat Decembrie 30, 2016 Share Postat Decembrie 30, 2016 Cred că se plătește doar TVA pe valoarea de contract. Acum, fiind moto, slabe șanse să îți spună un inspector vamal că ce e in contract e prea puțin... Dacă pui la mișto 20 de milioane ai aproape 4 de platit. Nu ar fi mult. La RAR poate o fi mai aiurea, dar aia e altă treabă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Decembrie 30, 2016 Autor Share Postat Decembrie 30, 2016 ma intereseaza dc cineva a adus de acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 31, 2016 Share Postat Decembrie 31, 2016 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kmz-k750-din-1968-629733.html Suna-l pe vanzator. El a adus zeci de motoare, probabil stie cum se procedeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Decembrie 31, 2016 Autor Share Postat Decembrie 31, 2016 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kmz-k750-din-1968-629733.html Suna-l pe vanzator. El a adus zeci de motoare, probabil stie cum se procedeaza. ok,ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate