Alex Ake Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Buna ziua! Sunt interesat de motocicleta din linkul de mai jos, dar fiind din zona de sud a țării (si începător), am nevoie de ajutorul unui veteran cu cunoștințe de mecanica, din zona Iași, care ar putea sa-si rupă din timpul lui si sa verifice motocicleta, ca sa stiu daca are rost (sau nu) sa ma deplasez 500 km. Bineînțeles ca voi fi recunoscător, dar si ca ma voi prezenta cu un bax de bere (sau dupa preferințe stabilim prețul pentru care este dispus sa ma ajute) Mulțumesc! Kawasaki ER 5 - 2007 https://www.olx.ro/oferta/kawasaki-er-5-2007-ID7Mj5I.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 (editat) Motocicleta este a unei fete si a mers destul de putin cu ea (prima ei motocicleta). Iesea la plimbari nu prea lungi impreuna cu sotul ei care are un Deauville 650. Amandoi sunt oameni linistiti si au grija de motocicletele lor. O vinde deoarece vrea sa isi cumpere o Yamaha R3. Ii cunosc personal pe amandoi si pot sa garantez pentru seriozitatea lor, asa ca ce scrie in anuntul de vanzare reflecta 100% realitatea (drept dovada ca sunt mentionate si defectele motocicletei). Eu as spune ca poti veni linistit sa o vezi. Editat Ianuarie 27, 2017 de George M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu Maftei Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Contacteaza pe cineva activ in topicul Service moto Iasi.. Recomand orreste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 salut, daca motocicleta este a unei fete "mara" poti merge linistit sa o vezidaca vrei sa faci o verificare intr-un service poti apela contracost la sprintmotors iasi sau madras iasi spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Ake Postat Ianuarie 27, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2017 Care sunt costurile pentru verificare si ce verificări se fac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Si eu sunt curios car costa la service o verificare. Asa in medie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Eu sunt curios ce segmenți au fost schimbați! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 Ca idee eu cand am luat Hornet-ul, am fost cu Orestte cu platforma Iasi - Suceava, in februarie. Ca pret, unul nesimtit de mic pentru cat timp a pierdut cu motocicleta sa o verifice, recomand oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 Si eu sunt curios car costa la service o verificare. Asa in medie Depinde ce fel de verificare vrei sa ii faci, respectiv ce operatiuni implica. O verificare autorizata full-option ca sa zic asa te poate duce pana la 600 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 Buna ziua! Sunt interesat de motocicleta din linkul de mai jos, dar fiind din zona de sud a țării (si începător), am nevoie de ajutorul unui veteran cu cunoștințe de mecanica, din zona Iași, care ar putea sa-si rupă din timpul lui si sa verifice motocicleta, ca sa stiu daca are rost (sau nu) sa ma deplasez 500 km. Bineînțeles ca voi fi recunoscător, dar si ca ma voi prezenta cu un bax de bere (sau dupa preferințe stabilim prețul pentru care este dispus sa ma ajute) Mulțumesc! Kawasaki ER 5 - 2007 https://www.olx.ro/oferta/kawasaki-er-5-2007-ID7Mj5I.html Am vz k esti interesat de un ER.Aseara am vb cu un baiat care are unul in st f buna ,mecanic-estetic. acte etc,il are la vanzare dar nu stiu pe ce site.dau nr si vb cu el direct.nu ezita moto e misto tare.0728 851 837.silvian. poti spune k ai nr de la Aurel Stancu,bafta. » Post actualizat in 29 Jan 2017 12:51 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--kawasaki-er-6n-din-2007-630732.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Am vz k esti interesat de un ER.Aseara am vb cu un baiat care are unul in st f buna ,mecanic-estetic. acte etc,il are la vanzare dar nu stiu pe ce site.dau nr si vb cu el direct.nu ezita moto e misto tare.0728 851 837.silvian. poti spune k ai nr de la Aurel Stancu,bafta. » Post actualizat in 29 Jan 2017 12:51 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--kawasaki-er-6n-din-2007-630732.html Asl pls! Iti e sila sa scrii ca omul sau te amuzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_mic Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 (editat) Salut, am un prieten care vrea sa-si ia Kawa de mai jos. Nu am gasit anuntul pe aici, asa ca, daca stiti ceva de ea sau de vanzator, m-ar bucura orice informatie. Puteti sa-mi scrieti si in privat. Are, dupa parerea mea, surprinzator de putini kilometri. Va multumesc anticipat. https://www.olx.ro/oferta/kawasaki-vulcan-1500-vn-23200km-king-of-the-hill-cruiser-chopper-ID8Abkl.html Editat Iunie 25, 2019 de a_mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate