Merlin_afg Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 (editat) Salut. Am facut ceva poze la startul Raliului Dakar si m-am gandit ca poate va va face placere sa le vedeti si voi. Nu sunt fotograf profesionist dar m-am straduit sa ii prind cat mai bine (mai ales pe romani). Daca vrea cineva pozele in format mare (neprelucrate) le dau cu cea mai mare placere. Sunt foarte multe (chiar si masini) dar nu am postat decat cateva motociclete. Enjoy Editat Ianuarie 6, 2007 de Merlin_afg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Unde sint fotografiile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Salut. Am facut ceva poze la startul Raliului Dakar si m-am gandit ca poate va va face placere sa le vedeti si voi. Nu sunt fotograf profesionist dar m-am straduit sa ii prind cat mai bine (mai ales pe romani). Daca vrea cineva pozele in format mare (neprelucrate) le dau cu cea mai mare placere. Sunt foarte multe (chiar si masini) dar nu am postat decat cateva motociclete. Enjoy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merlin_afg Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2007 Am scris msj. dar nu m-a mai lasat sa atasez. Sorry. si acum nu ma lasa nici sa modific. Nu stiu ce este. O sa incerc aici sa atasez iar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 misto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 da,da,da... super Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Foarte frumos, bafta romanilor nostri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 ce sa mai...,varf de gama...,bafta alor nostri si fara incidente mari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merlin_afg Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 Rezultatele dupa prima etapa: Nume..........nr concurs.......loc...motocicleta[/b] Gyenes ..................51........87...KTM 660 Rally Vulliet R................72..... 213...Yamaha WRF 450 Vulliet F................73......144...Yamaha WRF 450 Vulliet E................74......151...Yamaha WRF 450 Freinademetz.........78........60...KTM 525 EXC Butuza...................79.......73...KTM 660 Rally Am intrat in posesia acestora prin amabilitatea D-lui. Zoltan. Succese baieti nostri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 SUPER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 7, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 7, 2007 /index.php?showtopic=49500 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate