Niku Chopper Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) poze cu furca de ij! are si ax pinionul "tuning" de voshod are 38 de dinti, mergea nitel mai tare decat cu cel original si am mai gasit: risere de inox si originale de simson o pedala de frana de simson Editat Octombrie 28, 2009 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Casca a fost de bmw de politie(cunoscatorii stiu de ce) si a fost golita nitel mai mult.Consider ca e perfect pt un chopper,bobber,ceva nasty(desigur cu putina munca iese ceva super!).Pantaloni sunt impecabili interior si exterior adusi de prin germania.Cred ca se potrivesc la cineva de 1,70.Eu am 1,65 si sunt putintel mari.Pretzul pt casca il facetzi voi,pretzul pt pantaloni este de 100 ron.Astept oferte comunistilor Mesaj completat Motocicleta foarte ingrijita,1 sac de piese noi pe ea,1 sac de piese sh se dau la ea+carena,top case....sablata,vopsita la cuptor,folosita doar la mici plimbari.Tinuta doar in garaj! Are taxele platite,asigurare inca vreo 3luni.Itp a expirat si bateria a murit si ea..Pretzul este de 1700 ron f putin negociabil Motocicleta se poate vedea in Banesti/Prahova.Pot fii contactat pe nr.0761094270.Pun si ceva poze cu piesele de schimbIn gramada aia de fiare este un motor de jawa 350 careia ii lipseste doar aprinderea,2 tobe,2 amortizoare spate,bobine,prelungirile carenei,carburator,crash bar....samd ID de messenger: S33king4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) Superba Jawa.Bunu. Editat Octombrie 28, 2009 de mihai_prd Nu mai dati quote la un post la care raspundeti imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ppnipra Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Piese de Jawa de 350 TS (638) . cine e interesat sa sune la :0740901425 sau yahoo: vraby4u@yahoo.com mai ai roatele?.....si daca sunt bune cromurile.....m-ar interesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) cumpar cot evacuare emw Editat Noiembrie 1, 2009 de mihai_prd datele de contact??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 parca ziceai ca ai primit cot?! sau sa razgandit donatorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 mai ai roatele?.....si daca sunt bune cromurile.....m-ar interesa. Am roatele cea din fata este ruginita insa cea din spate este buna pot pune poze daca vrei Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) vand MINSK 125 fara acte,pret 450 euro. dati pm sau mail simson.timisoara@yahoo.com misto rau jucaria ! Cred ca ar merita un topic separat ... nu reusesc neam sa identific modelul / an de fabricatie, tot caut pe net si ce suspensie are pe fata !!!! Sa nu zici ca e Minsk primul model, din 1945 ! M1A, primul model, copiat in mare dupa DKW-u de 125....cica l-au produs si la Moscova...Sursa de baza: http://www.autosoviet.altervista.org/main-english.htm (inclusiv vr-o doua poze) Per total, nu credeam ca exista la noi acest model de Minsk, si chiar ma bucur ca am apucat sa-l vad detinut in tara, fiind un fan al marcii belaruse Uite o poza cu un model mai apropiat de exemplarul in cauza.... @Simson.timisoara: nu e el original complet, dar nici un exemplar de dat...pacat ca n-am bani acum pt asa investitie RECTIFICARE: nu e primul model, ci al doilea, care e cam aceeasi marie, doar ca are unele modificari...dar tot e fain daca ai gasi pt ea aripile originale, furca fata... Editat Octombrie 29, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ppnipra Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Am roatele cea din fata este ruginita insa cea din spate este buna pot pune poze daca vreiNumai bine da,te rog baga poze.....deshi vreau jante nichel ochioase........merci!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 da,te rog baga poze.....deshi vreau jante nichel ochioase........merci!!! Pozele rotilor gumele sunt roase daca mai ai nevoie si de altceva spune Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 vand carburator Carfil nou noutz pentru motoreta hoinar. are si carcasa pentru filtru de aer, pret 90 ron tel0721677232 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 (editat) Cumpar magnetou Simson in stare buna. Editat Noiembrie 1, 2009 de mihai_prd datele de contact??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 (editat) dar un set nou de voshod vrea cineva? contine segmenti noi, bolt, piston si cilindru ! Editat Noiembrie 1, 2009 de mihai_prd Pune anuntul de vanzare, nu mai fa chat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 vand suporturi aripa fata pentru ij jupiter 5...contact: stef_the_doctor46 (id de messenger)..sau pe forum..pretul..il faceti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Cumpar magnetou Simson in stare buna. tel.0721044446 sau PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duz Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 (editat) Salutare! Am pus si eu mana pe Jawa 350 TS. M-ar interesa sa cumpar o pereche de ceasuri noi si un set de tobe. Multam Editat Noiembrie 1, 2009 de Duz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Salutare!Am pus si eu mana pe Jawa 350 TS. M-ar interesa sa cumpar o pereche de ceasuri noi si un set de tobe. Multam Tobe de esapament am cu coate inpreuna kilometraj numai modelul care este in far . pun poze daca vrei Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adn Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Caut si eu portbagaj de jawa 350 ts. Eventual din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 vand suporturi aripa fata pentru ij jupiter 5...contact: stef_the_doctor46 (id de messenger)..sau pe forum..pretul..il faceti voi valabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) vand ce-a mai ramas pe aici rezervoare IJ 56 50 lei cel original 40 lei cel latit furca fata minsk=30 lei roata ij + capac si ferodouri de franare=40 lei(crom in stare buna) roata subtire nu stiu de ce este, dimensiunile gumei sunt cele de simsoneta/carpati=30 lei cu cauciuc pinion de voshod cu 38 de dinti "tuning"=20lei carcasa de far si pedala de frana Simson=50 lei impreuna 2 perechi risere de inox=30lei si 40 lei + alte maruntisuri spuneti daca va intereseaza ceva si mai vedem si de preturi. Editat Noiembrie 4, 2009 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 vand ce-a mai ramas pe aici rezervoare IJ 56 50 lei cel original 40 lei cel latit furca fata minsk=30 lei roata ij + capac si ferodouri de franare=40 lei(crom in stare buna) roata subtire nu stiu de ce este, dimensiunile gumei sunt cele de simsoneta/carpati=30 lei cu cauciuc pinion de voshod cu 38 de dinti "tuning"=20lei carcasa de far si pedala de frana Simson=50 lei impreuna 2 perechi risere de inox=30lei si 40 lei + alte maruntisuri spuneti daca va intereseaza ceva si mai vedem si de preturi. Salut, baga si tu poze cu riserele alea...si niste stoputi de izh 56 daca ai, pune pretul si poza ! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) Trebuie sa-mi repar atasul... Caut solutii! Asadar, cumpar atas de Ural/Nipru sau doar piesele astea: /index.php?...t&id=546977 /index.php?...t&id=546976 olimpiu.x (at) gmail.com Editat Noiembrie 4, 2009 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Salut, baga si tu poze cu riserele alea...si niste stoputi de izh 56 daca ai, pune pretul si poza ! Numai bine! niste "ce" de izh 56? stopuri? riserele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duz Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Tobe de esapament am cu coate inpreuna kilometraj numai modelul care este in far . pun poze daca vreiNumai bine Da, da, da!!! Te rog!!! Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Casca a fost de bmw de politie(cunoscatorii stiu de ce) si a fost golita nitel mai mult.Consider ca e perfect pt un chopper,bobber,ceva nasty(desigur cu putina munca iese ceva super!).Pantaloni sunt impecabili interior si exterior adusi de prin germania.Cred ca se potrivesc la cineva de 1,70.Eu am 1,65 si sunt putintel mari.Pretzul pt casca il facetzi voi,pretzul pt pantaloni este de 100 ron.Astept oferte comunistilorMesaj completat Motocicleta foarte ingrijita,1 sac de piese noi pe ea,1 sac de piese sh se dau la ea+carena,top case....sablata,vopsita la cuptor,folosita doar la mici plimbari.Tinuta doar in garaj! Are taxele platite,asigurare inca vreo 3luni.Itp a expirat si bateria a murit si ea..Pretzul este de 1700 ron f putin negociabil Motocicleta se poate vedea in Banesti/Prahova.Pot fii contactat pe nr.0761094270.Pun si ceva poze cu piesele de schimbIn gramada aia de fiare este un motor de jawa 350 careia ii lipseste doar aprinderea,2 tobe,2 amortizoare spate,bobine,prelungirile carenei,carburator,crash bar....samd ID de messenger: S33king4 Cine o vrea gratis??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate