motodinest Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Mersi Edy Salutare, 0744.472.055 Gaspar. Piese de MZ noi gasesti la Christophe la Cluj www.pieces-motos-mz.net/, Eu pt ES-ul meu am luat de la el nou tot ce s-a putut, restul ce nu avea, le-am luat sh de pe forum sau OLX . BAFTA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 (editat) Diverse Piese moto care nu isi mai gasesc locul printre masinile mele, disponibile pentru schimb ( cu lampi de ims si gaz , rotunde, conice cu geamd e sticla precum cele pe care le-am postat la cereri pentru comuniste). In lipsa de altceva pot fi de vanzare sau donatie. Cadrul (este de MZ RT 125/2 1958), cutia de lemn cu piese si amortizoarele fata sunt momentan rezervate. Daca nu se concretizeaza revin la vanzare. Toba cred ca este de Mobra. Rotile rosii sunt doua (pereche ?) si nu am idee de la ce ar putea fi. Le-am cumparat la pachet cu niste piese auto crezand ca sunt de auto antebelica, dar la fel de bine pot fi de atas. Daca aveti idee de la ce sunt va rog sa imi scrieti. Ar mai fi in plus si amortizoarele spate de MZ RT 125, si ce va mai apare in urma cautarilor. Editat Noiembrie 20, 2015 de george-bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Asta ti-i bun? 20151119_200601.jpg20151119_200546.jpg Ar merge si asta, mai caut putin celalalt model si daca nu gasesc dau un semn. Mersi! Cumpar cadru de nipru fara bascula spate(accept chiar si cu unele modificari)+ platou frana fata complet, cu saboti...etc. tel: 0743907050. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Spite pentru Jawa 150, 175. 36 buc pentru fata de 123mm, 36 buc pentru spate 121 mm. Grosime 3,5 mm. Sunt si cateva de rezerva. Spitele si niurile au fost curatate si zincate, suprafata nu este foarte fina dar se pot utiliza fara probleme. 70 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 Diverse Piese moto care nu isi mai gasesc locul printre masinile mele, disponibile pentru schimb ( cu lampi de ims si gaz , rotunde, conice cu geamd e sticla precum cele pe care le-am postat la cereri pentru comuniste). In lipsa de altceva pot fi de vanzare sau donatie. Cadrul (este de MZ RT 125/2 1958), cutia de lemn cu piese si amortizoarele fata sunt momentan rezervate. Daca nu se concretizeaza revin la vanzare. Toba cred ca este de Mobra. Rotile rosii sunt doua (pereche ?) si nu am idee de la ce ar putea fi. Le-am cumparat la pachet cu niste piese auto crezand ca sunt de auto antebelica, dar la fel de bine pot fi de atas. Daca aveti idee de la ce sunt va rog sa imi scrieti. Ar mai fi in plus si amortizoarele spate de MZ RT 125, si ce va mai apare in urma cautarilor. Salutare, amortizoarele spate cum o ai,sunt desfacute sau sunt intregi? Ma intereseaza numai carcasa amortizorului din dreapta spate (piesa din aluminiu) care la mine este fisurat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 (editat) Spite pentru Jawa 150, 175. 36 buc pentru fata de 123mm, 36 buc pentru spate 121 mm. Grosime 3,5 mm. Sunt si cateva de rezerva. Spitele si niplurile au fost curatate si zincate, suprafata nu este foarte fina dar se pot utiliza fara probleme. 70 lei vandute Editat Noiembrie 21, 2015 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 pentru mihai_prd, cam astea sunt piesele din sacosa. daca iti trebuie ceva scrie-mi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 21, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2015 Te rog, opreste-le pana maine, trag o fuga pana la tine, cateva piesulici ma intereseaza. Te sun maine pe la pranz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Jikov de vanzare -http://olx.ro/oferta/carburator-jikov-ID51UXa.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 pentru mihai_prd, cam astea sunt piesele din sacosa. daca iti trebuie ceva scrie-mi! Ceao , mai sunt cele 2 urechi de prindere de la ataj? un pret? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Ceao , mai sunt cele 2 urechi de prindere de la ataj? un pret? mersi salut, Toate piesele au mers la mihai_prd, i le-am promis de cativa ani de zile si pentru el am pus pozele. Nu stiu daca ii trebuie sau nu; te rog sa ii scrii lui. George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Pentru ca Nipra mea are acum alt proprietar, am ramas cu ceva consumabile de care vreau sa scap pt ca nu se potrivesc la noua achizitei K750 astfel: 2 kit-uri de reparatie carburatoare K 65 noi + inca doua din care s-au folosit unele piese; 1 filtru de aer nou; 2 coturi dreapta si unul stanga de legatura intre filtrul de aer si carburatoare, noi; 2 stopuri fata-spate aripa atas, sh; 2 geamuri stop fata atas, sh; 2 leviere ambreiaj și frana, sh; 1 aprindere electornica + bobina, functionale cand le-am inlocuit; garnituri pt carburatoare K65, 10 mici, 9 mari și 4 de legatura intre carburator si cilindru, toate noi; 1 set garnituri pt motor de cauciuc descompletat si cateva garnituri pt motor de hartie; Daca sunt doritori, preturile le facem impreuna.Consumabilele as prefera se le dau pe toate la pachet. Cu foto revin ceva mai tarziu. » Post actualizat in 22 Nov 2015 14:26 Pentru ca Nipra mea are acum alt proprietar, am ramas cu ceva consumabile de care vreau sa scap pt ca nu se potrivesc la noua achizitei K750 astfel: 2 kit-uri de reparatie carburatoare K 65 noi + inca doua din care s-au folosit unele piese; 1 filtru de aer nou; 2 coturi dreapta si unul stanga de legatura intre filtrul de aer si carburatoare, noi; 2 stopuri fata-spate aripa atas, sh; 2 geamuri stop fata atas, sh; 2 leviere ambreiaj și frana, sh; 1 aprindere electornica + bobina, functionale cand le-am inlocuit; garnituri pt carburatoare K65, 10 mici, 9 mari și 4 de legatura intre carburator si cilindru, toate noi; 1 set garnituri pt motor de cauciuc descompletat si cateva garnituri pt motor de hartie; Daca sunt doritori, preturile le facem impreuna.Consumabilele as prefera se le dau pe toate la pachet. Cu foto revin ceva mai tarziu. Coturile s-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Cam aste sunt piesele mai putin filtrul, ca am uitat sa il trag si pe el in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Au mai ramas: sticlele de stop, levierele, garniturile de carb. ( fără cele de legătură) și celelalte garnituri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Maculatura moto inca la vanzare , 100 lei toate trei cartile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 vand urmatoarele piese de mz es ,preturi la intelegere.pentru alte informatii utilizati pm. mersi » Post actualizat in 23 Nov 2015 21:14de asemenea vand sau schimb cu piese de simson urmatoarea piesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 vand urmatoarele piese de mz es ,preturi la intelegere.pentru alte informatii utilizati pm. mersi» Post actualizat in 23 Nov 2015 21:14de asemenea vand sau schimb cu piese de simson urmatoarea piesa. Spune-mi , te rog , ce lungime are cablul de kilometraj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Spune-mi , te rog , ce lungime are cablul de kilometraj ? 95 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Au mai ramas: sticlele de stop, levierele, garniturile de carb. ( fără cele de legătură) și celelalte garnituri. Vandute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2015 Roata Simson. 200 lei negociabil. 0723565973. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Vand ceas kilometraj (nu stiu de pe ce este) tel: 0743907050. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 2 cercuri de simson sport 18 zincuite vopsite electrostatic si apoi clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 cumpar 2 carburatoare bune ptr dnpr.stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 25, 2015 Share Postat Noiembrie 25, 2015 Vand carburile din imagine, 40 lei bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 salut man,sunt bune ptr dnpr K 68? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate