ruxi2k Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Salut George, Ordinea de vineri este cea data de tine? (ma interesaza sa ajung la Bucovina) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iulie 6, 2017 Autor Share Postat Iulie 6, 2017 Salutari! Daca doresti punctual: Vineri, 07.07.2017 - 23:00 - Bucovina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Deja erau bikeri de azi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iulie 6, 2017 Autor Share Postat Iulie 6, 2017 Ultimele reglaje... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Super! Bere la receee, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iulie 6, 2017 Autor Share Postat Iulie 6, 2017 Ce va trebui sa fie rece, este deja, ce va trebui sa fie cald, va fi, restul e can-can. » Post actualizat in 06 Jul 2017 22:29 Functioneaza si nocturna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 7, 2017 Share Postat Iulie 7, 2017 Eu vin de azi, sa fiu sigur ca prind din ceaunul ala, haha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iulie 7, 2017 Autor Share Postat Iulie 7, 2017 Celor care n-au putut ajunge azi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 8, 2017 Share Postat Iulie 8, 2017 Pune cineva locatia pe Waze? Ar fi mai simplu. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 eu am ajuns sambata seara ( am muncit pana la 5 ). nu e prima data cand vin, am mai fost. cunosc locul, misto intrunirea, misto totul. pacat de colegii cocalari care au turat motoarele aiurea ( trebuie sa-ti urasti mobra daca o sodomizezi in halul ala ). apoi duminica dimineata, au urlat looserii aia doi la 5-6 dimineata...nu stiu ca dormeam...pacat ca pe rganizatori i-au durut in cot. exceptand cocalarismele astea. a fost misto. ne vedem la anul p.s. cazanul ala e cumva furat din iad? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George Comsa Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 Tin sa te contrazic, nu a durut pe nimeni in cot. S-a aplanat situatia cat de repede s-a putut cu indivizi orbiti de alcool . Ne bucuram daca te-ai simtit bine si te mai asteptam si la editiile viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 Abia astept editiile viitoare! Ne vedem cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDREI-PWR Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 "Aia doi" au fost atinsi cu 2 amenzi corespunzatoare. Multumim Jandarmeriei pentru sprijin si pentru ca in fiecare an au fost alaturi de noi! Dupa cum stii astfel de incidente nu se pot opri in secunda doi "de la buton". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 (editat) Așteptăm poze și filmulețe! Fain tare, cum mă așteptam! Cu tot cu bătaia aia, în fata cortului meu. Nu prea dormeam, ma asteptam sa cada peste mine, noroc ca a fost scurt, poc-poc la rock la foc:)) Aa, și cu demontatul scenei...cred ca am numărat fiecare ciocan dat! Nasol rău! Poate data viitoare se procedează altfel! Editat Iulie 10, 2017 de iulianserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 data viitoare pui cortul ceva mai departe de scena si e ok. eu nici nu stiu cand a disparut scena...am lenevit la umbra ca un porc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iulie 10, 2017 Autor Share Postat Iulie 10, 2017 http://pavaza.ro/rock-la-foc-2017-prima-zi-primul-concert/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George Comsa Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Multe poze pe https://www.facebook.com/RoataDeFoc/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate