cmd Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Am o remorca moto de inchiriat doar pt transport MOTO,remorca este usoara din aluminiu complet functionala,itp & asigurare valabile ,ofer si chingi pt prindere daca este nevoie . Va multumesc. 0732486348 George Pret 50lei/zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Vezi ca iei amenda pt lipsa aripilor la roti. Patit. Cumpara un set. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 7, 2017 Autor Share Postat Februarie 7, 2017 am si aparatorile pe undeva ,sunt date jos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matache Staicu Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 esti din cta cumvA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 esti din cta cumvA? Dupa coordonatele de la profil undeva prin Otopeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 7, 2017 Autor Share Postat Februarie 7, 2017 Scuze pt ca nu am zis si de unde se poate inchiria ,am postat in topicul pt Ploiesti pt ca stau in Puchenii Mosneni pe DN1 ,sunt vizati cei din Ploiesti si imprejurimi pt inchiriere,mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 ma abonez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Excesiv Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Salut. Joi 23 feb. vreau remorca pentru o zi. O ai libera atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Salut. Mai e valabil anuntul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate