dany2012 Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 (editat) Va salut dragi colegi,vin si eu cu o mica intrebare(problema) si anume: In noiembrie am cumparat un Suzuki Dl 1000 din 2003,o motocicleta extraordinara de care sunt super multumit. De cand am cumparat-o,dupa o zi,doua,am vazut ca suporeaza ulei pe la busonul(surubul)din poza atasata (am incercuit cu rosu ). Intrebarea mea este,daca desurubez putin(un filet doua) cat sa pot baga silicon pt etansare,se deregleaza ceva? Am tot cautat si am vazut ca acel surub ar face parte cumva din distribuite,de asta intreb sa imi nasul aiurea. La vechea motocicleta (yamaha R1 ) umblam fara teama,pt o cunosteam foarte bine,la aceasta mai am de invatat Prima poza este fara capac ,am cautat sa vad ce face acel surub si asta este tot ce am gasit,nu imi dau seama daca se intampla ceva daca il desurubez putin. Asa ca daca ma poate ajuta cineva cu ceva informatii,va multumesc. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie! Editat Februarie 21, 2017 de dany2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Răzvan Drăgoi Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 nu bag mana in foc...insa s-ar parea sa aiba rol de relaj al intinzatorului lantului de distributie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany2012 Postat Februarie 21, 2017 Autor Share Postat Februarie 21, 2017 Si eu sunt de aceasi parere,dar poate raspunde cineva care are modelul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 http://www.cmsnl.com/suzuki-dl1000-vstrom-2003-k3-usa-e03_model35053/partslist/BLCK0004.html#results Reperul 17. Trebuie sa schimbi reperul 18 din ce imi dau seama. Exact, e un oring acolo ce trebuie schimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 Dasfa-l, dar nu de tot. Pui silicon, lasi un minut dupa care strangi cum era. » Post actualizat in 21 Feb 2017 08:22 Sau raspuns mult mai bun, mai sus de la colegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany2012 Postat Februarie 21, 2017 Autor Share Postat Februarie 21, 2017 Multumesc pt raspunsuri si pt schita care este foarte folositoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 E bine sa nu te joci pe acolo fara cineva foarte calificat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 in bucuresti il ai pe fabio,ia legatura cu el si te rezolva,uzerul bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany2012 Postat Februarie 22, 2017 Autor Share Postat Februarie 22, 2017 Pana la urma,m-am hotarat sa merg la service,pt ca nu vreau sa fac stricaciuni. O sa revin dupa ce rezolv problema,poate se mai loveste cineva pe viitor de de acest lucru si sa stie ce este de facut. » Post actualizat in 24 Feb 2017 15:15Salutare, Am rezolvat problema foarte rapid si usor.Am mai strans foarte putin acel surub,si totul este ok,uraaa Astazi am venit la munca cu ea si nu a mai curs deloc. Multumesc pt raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate