cyborg Postat Mai 15, 2004 Share Postat Mai 15, 2004 intr-o zi de mai ploiasa... adusa cu camionul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Mai 15, 2004 Autor Share Postat Mai 15, 2004 dupa atata asteptare nu putea o zi ploiasa sa strice totul. mi-am pus echipamentul, pe care nu-l am, casca din cristal (transparenta) si la probe. in juma' de ora eram fleasca. pana si banii si actele din buzunare erau fleasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Mai 15, 2004 Autor Share Postat Mai 15, 2004 curtea din beton, pe care aluneci si vara si iarna, indiferent daca-i ud sau uscat. mai avem si santier in curte, din aceasta cauza peste tot e noroi si pietris. dar jur ca n-am mers mai mult de 30 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Mai 15, 2004 Autor Share Postat Mai 15, 2004 asta a fost ieri. astazi a fost frumos, asa ca am facut rost de casca si am iesit putin la drumu' mare. am atins treapta a 4-a si 90 km/h. asta a fost azi, maine urmeaza etapa urmatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Mai 15, 2004 Autor Share Postat Mai 15, 2004 multumiri patronului pentru sprijinul acordat, adica finantare 100%, care a zis: "potolesteti pofta aia odata. si sa muncesti ca lumea. sa nu te mai vad ca te holbezi la motoare pe net toata ziua". multumiri lui vlad (coxanelu) pentru ajutor la cumpararea motoretei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 15, 2004 Share Postat Mai 15, 2004 S-o stapanesti sanatos!E cumva o fosta craioveanca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Mai 15, 2004 Autor Share Postat Mai 15, 2004 S-o stapanesti sanatos!E cumva o fosta craioveanca? de la dan teodorescu. tot de la el am primit toba de serie aproape noua si amortizorul de ghidon bonus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobbyadr Postat Mai 15, 2004 Share Postat Mai 15, 2004 asta este de la dan din craiova cumva???? mi se pare cunoscuta oricum felicitari,s-o stapanesti sanatos si fara evenimente PS apropo de poze:"asfalt uscat" PS 2 cred ca am scris in acelasi timp,asta e BAFTA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 S-o stapanesti sanatos, ca-i frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 La mii de km si cat mai frumoase clipe...iti urez din toata inima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 Felicitari si bafta cu motoreta! Vezi cu echipamentu' ala ce faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 Sa stapanesti sanatos craioveanca ta (de fapt acum e brasoveanca). E super. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 ptiu sa nu te deoake baba frumuselule, balaoachesule..,...cum face el slalom printre picaturile de ploaie , vezi ca se vede la o poza ca te-o picat in ochi bre.... , vezi cum scapi de lopata aia care tine numaru...sa vezi ca se face si mai frumoasa fara.... , o iei in masina sa dai zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 de fapt acum e brasoveanca whoooooo Mai bine! Felicitari inca odata(daca vara asta vezi pe unu salutandu-te pe trecerea de pietoni, sa nu impacientezi, eu sunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate