h4mM3r00 Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Salutare, am zis sa imi fac cadou de inceput de an un vipsit complet si un xenon montat frumos. Acum cand am dar farul jos, supriza, carena era lipita cu silicon de far, si acum ma chinui sa il scot si nu prea reusesc. Am incercat cu spirt, otet, sapun, l-am incalzit si cu feonul si nu are nici o treaba cu mine. Am reusit sa mai scot din el cu racleta de la plita electrica, dar cam atat. Are cineva vreo idee mai stralucita ? Am vazut un silicone remover pe la lidl, are careva idee daca ataca plasticul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Benzina dizolva siliconul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Inafara de LIDL, mai gasesti solutie pentru indepartat silion la Dedeman, te costa cam 45 de lei. In mod normal nu ataca plasticul dar trebuie sa citesti prospectul. Daca nu scrie, faci un test, iei o bucata de plastic si il folosesti ca material de proba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 tocmai ce am rasfoit revista Hornbach... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate