geoane Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 Salut ! Cand accelerez(in orice treapta sunt), se tureaza in gol pentru 1-2 sec. apoi intra in normal. Aveti ceva idei ce ar putea fi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 cel mai probabil ambreiaj uzat. Totusi inainte de a te pregati de o reparatie majora inspecteaza cablul de ambreiaj. Fii atent sa nu fie scamosat, sa nu agate deloc. Inspecteaza si maneta de ambreiaj - trebuie sa revina la locul ei fara dificultati. Presupun ca ai in motocicleta ulei corespunzator si ca nu ai facut recent vre-un schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geoane Postat Martie 8, 2017 Autor Share Postat Martie 8, 2017 Cursa manetei e ok, revine fara probleme, doar ca surubul care tine levierul manetei nu este original ( problema nu a aparut imediat dupa ce am pus acel surub) Folosesc de 2 ani, BEL-RAY EXP SYNTHETIC ESTER BLEND 4T 10W40 si nu am avut probleme. Anul acesta nu am schimbat uleiul. O sa verific cablul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 am ambreiaj complet 400 lei cu oala cu tot sau 200 doar discurile si arcurile . de pe motor cu 25.000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geoane Postat Martie 8, 2017 Autor Share Postat Martie 8, 2017 Ms. O sa cercetez piata si te contactez daca e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 Ok daca vrei se pot masura cu sublerul placule individual daca te ajuta cand iei decizia salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 pune placi discuri și arcuri noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 pune placi discuri și arcuri noiSau mai simplu pune niste aracet in belrayu ala Verifica ce a zis zidu si mai verifica daca ai joc liber 1-2 mm la cablul de ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate