walking^human Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Salut, Am in plan o excursie in Grecia 24 iun-2 iul, plecare din Bucuresti. Datele sunt cam batute in cuie, din pacate. Traseul "flexibil" - nu o sa fac micromanagementul excurisiei la minut, dar ca principiu vreau sa merg in josus coastei estice, cu ocol pe insule, pana in Atena, si apoi (in limita timpului) retur pe coasta vestica. Voi merge pe un naked cu femeia pasager, o medie de ~300km/zi, condus in regim civilizat, de preferat doar ziua, opriri unde se nimereste. Cazare: doar in locuri unde exista pat curat si dus in camera. Nu ca m-as scalda in bani, dar pentru cateva sute de euro economie consider ca nu merita sa-mi bat joc de mine cu dormit pe jos si spalat la toaleta publica. La fel si cu mancarea- nu-mi trebuie sa mananc la Ritz, dar nici sa traiesc pe paine cu parizer si banane 9 zile. Daca e cineva interesat sa se alature e bine venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Sfat: evită echipamentul din piele neagră. S-ar putea să te coci În rest, drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 In perioada 24 Iunie - 2 iulie, am rezervata camera in Thassos. Daca nu intervine nimic neprevazut pana in luna Iunie, pe data de 24, dis-de-dimineata, 'ridic ancora' si ma indrept spre Grecia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexfz Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Salut, am in plan si eu ceva de genu /index.php?/topic/742794-grecia-052017-062017/&do=findComment&comment=4263922 dar parca nu as merge pana la Atena, ci pana la jumatea greciei, sa ai si zile de balacit / lenevit / vizitat locuri, cu ocolisuri si ~300 km pe zi nu prea te incadrezi in 9 zile. Aspfalt uscat, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Martie 9, 2017 Autor Share Postat Martie 9, 2017 Sfat: evită echipamentul din piele neagră. S-ar putea să te coci În rest, drum bun. E posibil, insa pe de alta parte o geaca mesh nu stiu daca ar oferi vreo protectie la o eventuala situatie neplacuta... In perioada 24 Iunie - 2 iulie, am rezervata camera in Thassos. Daca nu intervine nimic neprevazut pana in luna Iunie, pe data de 24, dis-de-dimineata, 'ridic ancora' si ma indrept spre Grecia. Ce viteza de croaziera practici? Salut, am in plan si eu ceva de genu /index.php?/topic/742794-grecia-052017-062017/&do=findComment&comment=4263922 dar parca nu as merge pana la Atena, ci pana la jumatea greciei, sa ai si zile de balacit / lenevit / vizitat locuri, cu ocolisuri si ~300 km pe zi nu prea te incadrezi in 9 zile. Aspfalt uscat, Nu stiu ce sa zic cu incadratul, ca inca nu m-am apucat sa calculez exact km/distanta. Mai e si varianta sa ma intorc pe autostrazi, caz in care s-ar parcuge mai multi km mai rapid. Am mai vorbit cu un prieten care e destul de sigur ca ar veni in thessaloniki cu avionul si ar inchiria moto de acolo, pt 24-30, in cazul asta probabil as merge doar pe coasta de est, si pe 30-2 as sta "parcat" undeva prin zona de nord, langa apa. Traseul, dupa cum am zis ramane flexibil. » Post actualizat in 10 Mar 2017 15:29 Pana acum (cel putin teoretic) suntem 3 motociclete: 2 cu plecare si sosire Bucuresti - naked si cruiser 1 cu plecare si sosire Thessaloniki - ce-o gasi la inchirieri, probabil un vstorm sau f650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexfz Postat Martie 15, 2017 Share Postat Martie 15, 2017 Salut, daca ma primiti ma bag si eu, cu plecare din constanta, eventual intalnire in Bulgaria pe traseu sau Giurgiu (undeva pe acolo). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Martie 15, 2017 Autor Share Postat Martie 15, 2017 Din partea mea oricine e binevenit, daca e de acord cu regimul de mers si daca poate conduce in siguranta (pastrat distanta safe, si fara cacaturi gen wheelie pe langa colegi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Mai 22, 2017 Autor Share Postat Mai 22, 2017 UP! In proportie de 90% o sa plec de vineri 23 iun (pt 100% astept confirmarea de la prietena, daca isi poate lua liber). Prietenul cu sosire/plecare in Salonic este de asemenea confirmat (a platit avionul/chiria) pt 24-30. » Post actualizat in 20 Jun 2017 19:30Vineri, 23, plec pe la 7-8AM din Bucuresti, pe traseul Ruse-Veliko- Makaza. Viteza croaziera ~70 oras, ~110-120 extraurban, si probabil 4-5 pauze de 5-10 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate