Adi Tatarascu Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 Salutare! Din motive acustice si dorinta de a pastra talonul atelajului, ma simt nevoit sa pun DB Killere pentru evacuarea din poza. Avand in vedere ca evacuarea este de 50 mm, intrebarea pe care o am este: cam ce dimensiuni ar trebui sa aiba db killerele? Evacuarea este a unui S2R de 800. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 daca vrei sa devina teava aia legala cauta 2 cartofi de dimensiune medie, alta sansa n-ai cel mai simplu ar fi s-o lasi la relanti de fiecare data cand treci pe langa politie si sa dai spaga la itp sunt curios, se mai aude ambreiajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 Fara suparare, dar cum ai trecut sau cum o sa treci de ITP cu evacuarea aia? Evacuarea pare aftermarket. Daca gasesti vreo eticheta sau ceva care sa iti dea numele celor care au produs-o, incearca sa dai de ei pe net sau sa cauti pe vreun site un DB killer pentru modelul asta de evacuare. Mai exista si varianta "taraneasca" : Pui anunt ca vrei sa faci schimb de evacuare completa cu cineva care o are standard, dar asta inseamna ca doar pasezi problema altuia. Bafta! » Post actualizat in 10 Mar 2017 14:17Pare a fi modelul asta(Boom tubes): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 (editat) Alea au diametrul de iesire mai mic decat ce a pus el poze acolo. Ce are el cred ca e fix: Editat Martie 10, 2017 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 Ia legatura cu petru xxl de aici de pe forum!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Tatarascu Postat Martie 11, 2017 Autor Share Postat Martie 11, 2017 Alea au diametrul de iesire mai mic decat ce a pus el poze acolo. Ce are el cred ca e fix: » Post actualizat in 11 Mar 2017 14:22 Alea au diametrul de iesire mai mic decat ce a pus el poze acolo. Ce are el cred ca e fix: Salut. Evacuarea din poza e si cea din filmulet, cu tot cu motor » Post actualizat in 11 Mar 2017 14:25 daca vrei sa devina teava aia legala cauta 2 cartofi de dimensiune medie, alta sansa n-ai cel mai simplu ar fi s-o lasi la relanti de fiecare data cand treci pe langa politie si sa dai spaga la itp sunt curios, se mai aude ambreiajul? Nu se mai aude mai nimic, sincer sa fiu. Pe mine nu ma mai deranjeaza sunetul, problema mare e la decelerare, bubuie ca un AK47 si daca nu-s atent, ma sperii si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsGhost Postat Martie 11, 2017 Share Postat Martie 11, 2017 BoomTubes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Tatarascu Postat Martie 11, 2017 Autor Share Postat Martie 11, 2017 Fara suparare, dar cum ai trecut sau cum o sa treci de ITP cu evacuarea aia? Evacuarea pare aftermarket. Daca gasesti vreo eticheta sau ceva care sa iti dea numele celor care au produs-o, incearca sa dai de ei pe net sau sa cauti pe vreun site un DB killer pentru modelul asta de evacuare. Mai exista si varianta "taraneasca" : Pui anunt ca vrei sa faci schimb de evacuare completa cu cineva care o are standard, dar asta inseamna ca doar pasezi problema altuia. Bafta! » Post actualizat in 10 Mar 2017 14:17 Pare a fi modelul asta(Boom tubes): Am evacuarea veche pentru ITP . Evacuarea nu ii aftermarket, e facuta de la 0 de cel care a customizat atelaju' » Post actualizat in 11 Mar 2017 15:54 Ia legatura cu petru xxl de aici de pe forum!!! Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 11, 2017 Share Postat Martie 11, 2017 Daca nu dai de el da-mi pm si iti trim nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Tatarascu Postat Martie 12, 2017 Autor Share Postat Martie 12, 2017 Daca nu dai de el da-mi pm si iti trim nr de tel Ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate