damorar Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Inteleg ideea voastra si nu o contest. Dar la fel de bine poti schilodi un om si cu bicicleta, sa incalci codul rutier, sa zgarii o masina etc. Pe ei cum ii tragi la raspundere? 2 pedale si au disparut. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 In alte tari daca ai permis categoria x si faci prostii pe bicicleta ramai fara el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Si unde tragi limita de demarcatie? Si un pieton poate sari pe strada si cauza un accident. Hai sa zicem ca unii sunt cu autopropulsie (pietoni, biciclisti, rolleri) iar altii sunt motorizati (masini, motocicluri mici si mari etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Martie 19, 2017 Autor Share Postat Martie 19, 2017 Eu fac naveta cu mopedul. Mi se pare ok sa am rca , dar nu ibteleg de ce sa fac itp-ul. Nu de alta , dar in 2 ani se strica si le repari de zefi de ori ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Parerea mea.. sa bage si la bicicleta AM daca vrei sa circuli pe strada, sa cunosti indicatoarele draq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Eu fac naveta cu mopedul. Mi se pare ok sa am rca , dar nu ibteleg de ce sa fac itp-ul. Nu de alta , dar in 2 ani se strica si le repari de zefi de ori ) Si de unde afli ca te mai tin franele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Si de unde afli ca te mai tin franele? trage de maneta. daca opreste, inseamna ca mai tin acuma, ceva mai serios: aia la ITP cum le testeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Eu cu motocicletele am tot nimerit sa le verifice pe stand, dar pe aia cu scutere ii intreba daca au reparat ceva recent la frane.... si cica te crede pe cuvant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Martie 21, 2017 Autor Share Postat Martie 21, 2017 Daca ai nevoie sa mergi la 2 ani la.itp ca sa vezi daca ai frane sau nu atunci inseamna ca nici pe bicicleta nu ai ce cauta . Sincer ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Daca ai nevoie sa mergi la 2 ani la.itp ca sa vezi daca ai frane sau nu atunci inseamna ca nici pe bicicleta nu ai ce cauta . Sincer ) Low irony level detected !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 (editat) Daca ai nevoie sa mergi la 2 ani la.itp ca sa vezi daca ai frane sau nu atunci inseamna ca nici pe bicicleta nu ai ce cauta . Sincer ) Asta-i ca legiuitorul sa stie nu tu, proprietarul. Asa si farul poti sa-l smulgi si sa-l dai de perete o data ce ai trecut ITP nu inseamna ca politia nu te va opri si nu iti va da amenda daca te prinde. ITPul e o minima verificare tehnica in fata legii si atat, si e bine ca exista. De ce sa fac dus acum ca maine ma murdaresc iar. Editat Martie 21, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Martie 21, 2017 Autor Share Postat Martie 21, 2017 (editat) Nu ma refeream la tine ) ziceam in general. Eu personal imi verific si la masina , si la scuter si la mobra franele,cablurile, suruburile, etc. Pana la urma e vorba de viata mea si nu numai. La mopeduri oricun jumatate din ele cred ca nici nu mai au acte, deci mnah ) Editat Martie 21, 2017 de Klaus Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate