mihaipint Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 (editat) Tura de relaxare, eu voi merge cu un cbr f4i, +20, +30 peste limita legala Editat Martie 18, 2017 de mihaipint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 targoviste- pucioasa- fieni e rupt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 e bine ca ai pus toate amanuntele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaipint Postat Martie 18, 2017 Autor Share Postat Martie 18, 2017 (editat) Nu am pus toate amanuntele, pt ca e super flexibil. Ne putem pune de acord cu ora si locatia de intalnire, chiar si cu traseul, nu e nimic batut in cuie. Sunt deschis la propuneri, eu as prefera un traseu de munte Editat Martie 18, 2017 de mihaipint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Pai azi e cam 18, ai plecat deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaipint Postat Martie 18, 2017 Autor Share Postat Martie 18, 2017 Nu, nu, este timp. Mai astept sa vad daca se mai anunta cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Eu as fi facut Buc-Tgv-Campulung-Bran-Paraul Rece si inapoi spre Bucuresti pe Valea Prahovei. Doar ca e mult mai lung iar ora deja e tarzie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Aveti grija cand treceti prin satul ala cu minoritari moroieni . In mine au aruncat puradeii cu pietre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaipint Postat Martie 18, 2017 Autor Share Postat Martie 18, 2017 Hai, #razvano. In 5 ore il facem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Pai vroiam sa ies, dar tocmai m-am uitat in acte...am uitat ca asigurarea mai trebuie si reinnoita. Chiar si asa, mai devreme de 13.30 nu as fi putut sa plec de acasa iar la 16 ar trebui sa fiu undeva. Deci 2 ore jumate pentru toata treaba asta? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaipint Postat Martie 18, 2017 Autor Share Postat Martie 18, 2017 Da, nu prea... ma duc singur, de nebun, vad eu unde ma duce drumul ... ramane pe altadata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 (editat) Cele mai frumoase plimbari sunt tot de unul singur (sau cu pasagera), asculta-ncoa la mine ce-ti zic. Pentru ca daca iti faci planuri in grup , pe urma ala zica ca nu poate , altu zice ca ar mai sta, celuilalt i se aprinde rezerva si tot asa. Cand vrei sa pleci undeva, pur si simplu pleaca. Si apoi urca poze aici sa le faci in ciuda. Se zice ca romanul e un fel de specie care daca il inviti , nu vine si daca nu-l inviti ,se supara ca nu i-ai zis si lui sa vina. Editat Martie 18, 2017 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 (editat) Sinaia - Targoviste mi-am blestemat zilele anul trecut! Si cu naked, nu cu sportiva. Pe tot drumul, e rupt si numai valuri pe Paduchiosu. Editat Martie 18, 2017 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AST Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Subscriu la faptul ca drumul targoviste - sinaia e rupt si nu e curatat mai deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaipint Postat Martie 18, 2017 Autor Share Postat Martie 18, 2017 Pana la urma am fost pe dn1a(mogosoaia-ploiesti) si m-am intors pe a3, dar cam bate vantul pe la ploiesti... sunt pe centura in omv, daca mai are cineva chef de plimbari scurte, dati un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Ah, prea târziu am văzut mesajul asta. Eu mâine ies, spre Brașov. Plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaipint Postat Martie 18, 2017 Autor Share Postat Martie 18, 2017 Daca nu ploua, vin si eu maine la bradov. Lasa-mi un nr de tel in privat, pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Gata » Post actualizat in 18 Mar 2017 13:54 Sau măcar pana la Sinaia, mâncam ceva pe acolo și înapoi. » Post actualizat in 18 Mar 2017 14:07 Vremea mâine PH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Subscriu la faptul ca drumul targoviste - sinaia e rupt si nu e curatat mai deloc. Nu stiu cand ati facut drumul asta ultima data dar eu l-am facut luna trecuta pe 24 februarie. Targoviste-Sinaia-Predeal-Cheia-Bucuresti. Eu pot sa spun ca drumul nu e rupt, cel putin pentru o moticicleta ca a mea. Am pus mai jos o poza facuta de mine dupa satul de tigani denumit Glod. L-as face oricand si probabil ca o sa-l fac din nou weekend-ul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Nu pare rău Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Eu, unul, ma bucur cand drumul e rupt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate