->Bullet<- Postat Aprilie 25, 2017 Share Postat Aprilie 25, 2017 iti spun: vei ramane la VN 800. si dupa vei visa la harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 si dupa vei visa la harley Poate omul nu e masochist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 (editat) si dupa vei visa la harley ...ca bine zici! deja ma mananca in...."3 litere" sa schimb VeNe-ul. Ma bate gandu' la un Road King. Probabil la anu'. Nu de alta, dar sa mai prind ceva experienta pe doo roti... ...si, bineinteles sa mai strang ceva finante. Editat Aprilie 26, 2017 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 Am facut test drive pe Road King, e absolut genial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 Am facut test drive pe Road King, e absolut genial. ...te cred... M-am "inregistrat" si eu on-line pentru un drive test cu RK pe 6 mai. Au astia de la HD-Romania "nu stiu ce" porti deschise in sambata aceea. Astept sa ma contacteze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate