silvian74 Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Salutare, Cine ma ajuta si pe mine sa probez un z750, vreau sa mi cumpar unul din Germania dar mai intai vreau sa vad cum stau pe el. Mentionez ca am 1,70 si mi fac probleme. Multam anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 (editat) Salutare, Cine ma ajuta si pe mine sa probez un z750, vreau sa mi cumpar unul din Germania dar mai intai vreau sa vad cum stau pe el. Mentionez ca am 1,70 si mi fac probleme. Multam anticipat Eu am z750, la 1.73, ajung cu ambele picioare jos cu un sfert din talpa. Depinde si cat de lungi esti in craci, gras sau slab. Editat Martie 21, 2017 de unaetnumitsirc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 pe langa asta conteaza si cu ce esti incaltat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Martie 21, 2017 Autor Share Postat Martie 21, 2017 Ma intereseaza incepand cu 2008. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Si ce volum au ouale da probabil cu șlapi si cu oua prea mari nu prea ajungi jos, si cu craci scurti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_E Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Daca esti din Bucuresti, te ajut eu. Al meu are cateva modificari dar cred ca poti sa iti faci o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate