R4DIKL Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Salutare. Poate cineva sa-mi dea/vanda un buson/dop de scurgere ulei motor pentru o Yamaha Tricker? In fapt, tipul de dop cred ca se potriveste la mai multe mobre. Tot ce stiu sunt dimensiunile astea: M12x1.5 Diametru: 12 mm Lungime: 12 mm Tip cap: Hexagon Vrand sa schimb uleiul am reusit sa f..t capul hexagonal. Pana la urma voi reusi eu sa-l scot, problema este ca trebuie sa am altceva de pus in loc Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Ti-as fi recomandat Stahlbus Oil Drain Valve de la louis comandat prin kronaumoto dar aparent nu au pentru Tricker https://www.louis.eu/artikel/stahlbus-oil-drain-valve/10002846?list=220193325 10002845 M12x1.5, thread mounting depth 12 mm (sealing ring: 2 mm) asta merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fioo Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Du-te la un strungar cu dimensiunile si in 20 min. iti face unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Martie 29, 2017 Autor Share Postat Martie 29, 2017 (editat) Ti-as fi recomandat Stahlbus Oil Drain Valve Cred ca asta este un kit de schimb ulei fara sa faci mizerie. Nu stiu daca busonul ala poate ramane permanent pe mobra... Poate ar merge asa ceva... https://www.louis.eu/artikel/megnetic-oil-drain-plug/10002912 » Post actualizat in 29 Mar 2017 14:55 Du-te la un strungar cu dimensiunile si in 20 min. iti face unul... Nu stiu ce sa zic... Vorbim de pasul filetului care trebuie respectat si nu as vrea sa risc sa stric filetul interior. Editat Martie 29, 2017 de R4DIKL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Cred ca asta este un kit de schimb ulei fara sa faci mizerie. Nu stiu daca busonul ala poate ramane permanent pe mobra... Poate ar merge asa ceva... https://www.louis.eu/artikel/megnetic-oil-drain-plug/10002912 Am pe Transalp asa ceva de un an si nu cade in mers crede-ma. Cu asa ceva nu am cum sa 'f..t capul hexagonal' pentru ca schimb uleiul fara scule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Nu vad rostul acelui buson cu atasament pentru ca oricum faci mizerie cand dai jos filtrul de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 » Post actualizat in 29 Mar 2017 14:55 Nu stiu ce sa zic... Vorbim de pasul filetului care trebuie respectat si nu as vrea sa risc sa stric filetul interior. atunci mergi la strungar cu dopul stricat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Vrand sa schimb uleiul am reusit sa f..t capul hexagonal Nu vad rostul acelui buson cu atasament pentru ca oricum faci mizerie cand dai jos filtrul de ulei. Cu asa ceva nu am cum sa 'f..t capul hexagonal' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Aprilie 1, 2017 Autor Share Postat Aprilie 1, 2017 Topicul se poate inchide. S-a rezolvat. Multumesc pt pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate