Sari la conținut

Tesz

Membru
  • Număr conținut

    214
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Tesz

  1. Totusi nu inteleg procedura de masurare. Ai masurat de la buza anvelopei spate la buza anvelopei fata? La ce nivel ai facut acea masuratoare? esti sugur ca rigla a fost perfect dreapta si orizontala la ambele masuratori?
  2. Ca sa verifici daca lantul este uzat prinde lantul cu doua degete in dreptul unui pin in zona pinionului spate si trage de el. Daca are joc, inseamna ca are uzura. Invarte roata si incearca pe o alta portiune a lantului. Asa poti depista uzura inegala dar nu-ti poti da seama daca trebuie schimbat sau nu. Asta se face cu instrumentul de mai jos:
  3. Benzina cu plumb nu este speciala pentru motoarele vechi, ci plumbul era folosit pentru ca era cea mai eftina metoda de a creste cifra octanica a benzinei. A fost scos din ecuatie in momentul in care au aparut catalizatoarele pe linia de evacuare si plumbul se depunea in ele scazandu-le drastic eficienta si sa nu mai vorbim de faptul ca vaporii de plumb sunt substanta toxica.
  4. Am avut NSR si are saua la aceeasi inaltime ca si RS-ul. Motoarele in 2T sunt pretentioase si daca sunt limitate la 11kW (ceea ce ai tu nevoie pt A1) nu ai sa simti o mare diferenta fata de un motor in 4T. La un pret rezonabil poti gasi un CBR 125
  5. Completez cu nu depasi nicioadata o masina prin dreapta, fie ea si oprita. Am facut-o eu si soferul s-a hotarat sa intre intr-un loc de parcare fara sa semanlizeze. Mi-a prins piciorul intre motocicleta si roata lui virata, rupt metatarsian de la degetul mic si pierdut doua luni si jumatate din sezon (asta se intampla la inceputul lui Iunie). Viteza de deplasare 10 km/h. A doua oara m-a daramat o vidanja care s-a gandit sa intre pe un drum lateral de pa banda 2. Viteza 20km/h, abia plecasem de la o bariera de cale ferata.
  6. Incearca sa te feresti de AllBalls la simeringuri. Au avut ceva probleme cu calitatea acum 2 ani si unele cedau dupa un an. Acum nu insinuez ca nu au remediat problema intre timp, dar mai pot exista bucati prin depozite din acel lot ghinionist.
  7. Crashlow cu piciorul tandari este cel mai bine clasat rider Honda
  8. Nu vad rostul acelui buson cu atasament pentru ca oricum faci mizerie cand dai jos filtrul de ulei.
  9. Sau poti intreba la reprezentanta de unde ai luat-o
  10. Eu am schimbat la a mea Varadero arcurile pe fata si spate cu unele progresiva Hyperpro. Amortizorul spate inca are viata, dar cu arcul original ajungea repede la capat de cursa cu 2 pasageri usori, pretensionarea la maxim si se plangea pasagera de dureri de spate. Asta vara am facut un tur mai lung cu motorul incarcat la maxim si se simte diferenta pe denivelarile mari si mijlocii, arcurile absorb foarte bine socurile si nu le mai transmit catre sasiu si pasageri. Pe franare nu simt mare diferenta, furca plonjeaza destul de mult la franarile puternice si pasagera are tendinta sa vina peste mine daca o iau prin surprindere. Drumuri accidentate nu am incercat datorita masei motocicletei. Virajele le abordeaza foarte frumos fara oscilatii ale suspensiei si este previzibila. In concluzie au fost cea mai buna investitie dupa anvelope
  11. De ce pui bateria la redresor din 2 in 2 saptamani? Incarcarea ai verificat-o cand ai montat noua baterie?
  12. In general la incaltarile alpinestars trebuie sa-ti iei cu un numar mai mic decat porti tu normal. De ex. eu care port 44 am luat cizme marimea 43.
  13. La 12 o sa inceapa o reprezentare de stunt conform programului, deci cred ca se va strange mai toata lumea acolo. Dupa reprezentare ne putem intalni jos in fata cupolei.
  14. Atunci dau si eu o fuga sa iau de jante si muste! Nu le-am incercat pana acum
  15. Fixkit sau ROCAST in spate la Obor au toate modelele imaginabile de suruburi.
  16. Eu folosesc sprayul de curatat lantul de la LIDL impreuna cu dispozitivul de curatat lantul de la Kronau: http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/2086.html Folosesc o jumatate de tub la fiecare spalare si iese ca nou! Daca nu dai si cu o perie (nu de sarma) sau pensula pe lant cand il speli degeaba dai cu sprayul, folosest 3 tuburi asa si tot murdar si uleios este.
  17. Eu votez pentru 7:30,oricum o sa va lecam pe la 8 1. hardKnot - SV650S - pt 9:00 2. RobLivero - TU250 volty - pt 9:00 3. mihaistancu - V-strom - pt 7:30 4. marian90 - CBR600RR 5. G B V - TDM900(&CO) - pt 7:30 6. Tesz - Varadero - pt 7:30 7. GRI - Bandit650S / posibil 8. andreitech - Pegaso650 / posibil 9. Ciprian_B - Bandit 600N / posibil - pt 7:30 10. Greierasul(Marian) - Hornet 11. edwardkta - gixxer 12. belogerer - breva 750ie / posibil 13. AdrianAdy - gixxer 600 pt 7:30 (pana bem cafeluta si asteptam intarziatii se face 8 , 8 si ceva) 14. cip789(&CO) - Breva V1100 / posibil - pt 9:00 15. Mezu - gixxer 600 16. Mihai Doiaru - CBR1000RR 17. middle_of_nowhere - Fazer600 18. Miha_Alex - MT03 -pt 7.30 19. Adina - Suzuki Bandit - pt 7.30 20. Septimiu JFK
  18. Tineti pumnii sa fie vremea buna! Anul trecut ne-am intins de pe un varf de deal pe celelalt pe drumul Harsova, deci au fost pe putin 60-70 de moto
×
×
  • Creează nouă...