todea Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 Salutari! Am fost astazi cu un prieten sa vedem un Ktm 250 EXC-F 2014 si ne-am lovit de o problema.Motorul are 3200 km aprox si doar 78 ore functionare. Motorul meu KTM 250 EXC-F 2015 are 1400km si 61 ore de functionare. Tin sa precizez ca eu am cumparat motorul meu la 40 ore de functionare si chiar arata de orele alea... Se pot reseta orele de functionare sau km??Unul din motoarele astea clar nu indica corect. Vorbim de kilometrajul de fabrica Ktm nu ceva aftermarket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 poate unul a mers pe strada s are o viteza medie mai mare teoretic nu se pot reseta odometrul si contorul orar, trippurile 1 si 2 da, se pot reseta/modifica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 13, 2017 Autor Share Postat Aprilie 13, 2017 Plauzibil ceea ce zici tu.Omul a zis la un moment dat ca nu a bagat mousse din cauza ca sunt ilegale pe strada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 teoretic nu se pot reseta odometrul si contorul orar, trippurile 1 si 2 da, se pot reseta/modifica. Nu stiu care e ideea dar va spun din proprie experienta. La fostul Suzuki SV pe care l-am avut, dupa ce l-am spalat intr-o zi, au scazut kilometrii de pe odometer cu vreo 4 sau 5 mii. Am intrebat in stanga si in drepta iar raspunsurile au fost ca nu este posibil. Probabil mi s-a parut mie. Eu sunt convins ca a fost cat se poate de real pentru ca nu-mi iesea nici socoteala la schimbul de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 13, 2017 Autor Share Postat Aprilie 13, 2017 Baga-l la spalat mai des:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 In Ro se vand cam multe vehicule spalate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 13, 2017 Autor Share Postat Aprilie 13, 2017 In Ro se vand cam multe vehicule spalate.... S-a extins fenomenul..global! Poate nu ai auzit de scandalul Ferrari unde fabrica autoriza pe Gigel sa lucreze putin la kilometraj.Prin strainezia circula cipuri care odata conectate la masina nu se mai inregistreaza nici un km...datul inapoi e de domeniul trecutului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Paradoxul este ca aia care isi permit vehicule noi le manaresc mai mult decat aia care nu au bani decat de second.... PS. Nu bagi pe toti in aceiasi galeata, doar remarc tendinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 14, 2017 Autor Share Postat Aprilie 14, 2017 Masina noua+km multi pe an=depreciere mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 salut,in general 30ore=1000km cam asta e mediaconteaza foarte mult in ce regim a fost folositla orele indicate de tine motocicleta trebuie sa o simti foarte bine inchegata, ca nouanu am retinut la 2014 dar verifica daca inregistreaza orele si atunci cand sta pe loc (cand nu se invarte roata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Motorul are 3200 km aprox si doar 78 ore functionare. Nu mi se pare anormal. Berg-ul meu are 3500km și vreo 79h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 In Ro se vand cam multe vehicule spalate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 14, 2017 Autor Share Postat Aprilie 14, 2017 Multumesc baieti! Am cumparat astazi mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate