marian dac Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 Vă arat ij-ul meu, o combinaţie de mai multe stiluri. nu stiu unde să îl încadrez, cert e că m-am plimbat cu el şi nu merge bine. il demontez şi îl fac scrambler. Pun câteva poze, poate se inspiră careva...cine ştie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 finalizata ar arata foarte misto, ce anume ''nu merge bine'' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 Brat merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellize Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 Sweet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian dac Postat Aprilie 18, 2017 Autor Share Postat Aprilie 18, 2017 (editat) Pai e finalizata. cadrul a fost sablat, pe urma taiat, modificat si acoperit doar cu lac. Intentionat nu a fost vopsit. Din pacate albastreala sudurilor, luciul metalului si a schimbat nuanta in contact cu lacul. Ce nu merge, e filtrul de aer care tine motorul si face si un zgomot foarte deranjant. Si saua. Care a fost gandita sa fie foarte usoara. Are 900 grame fata de 7kg cat are saua originala si fiind subtire transmite toate vibratiile motorului in testicule. Deci, clar la IJ trebuie mult burete sub fund. Editat Aprilie 18, 2017 de marian dac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellize Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 fiind subtire transmite toate vibratiile motorului in testicule. Deci, clar la IJ trebuie mult burete sub fund. Hahahah Scuze dar e hilar. Si al meu e subtire, dar intradevar nu are atat de multe vibratii cu 2 cilindre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 Noroc cu saua ca ti-ai ciocnit ouale de sarbatori:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Rezervor de Kawa GT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian dac Postat Aprilie 19, 2017 Autor Share Postat Aprilie 19, 2017 Frumos! Poti te rog sa imi zici ce diametru are ghidonul? Ai niste poze din mai multe unghiuri in care se vede ghidonul bine? Multumesc! Ghidonul are diametru 22mm. este de Ij jupiter 2. poze...o sa incerc maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian dac Postat Aprilie 20, 2017 Autor Share Postat Aprilie 20, 2017 Da! E un ghidon foarte frumos si comod. Eu il am de peste 20 de ani si l-am tot ˝purtat˝ pe la vreo trei motociclete pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 Rezervor de Kawa GT? Seamănă dar mai mult ca sigur nu e GT. Cel puţin nu de 550. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian dac Postat Iulie 6, 2017 Autor Share Postat Iulie 6, 2017 rezervorul e de Yamaha RD250 model anii "70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MinciuIonut Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 Interesant decompresorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate