Djenavar Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Acum 47 minute, Motologistic a spus: Cele bune, Marcel Faceti nste poze cu Multistrada V4S sa se vada si preturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 29, 2023 Autor Share Postat Mai 29, 2023 Și... rezultatele a două săptămâni de munca. Cu pauză de 5 ore intre plecări.🪇 In 30.05 plec iarăși în Germania, după care , urmează (probabil) două săptămâni de concediu Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 30, 2023 Share Postat Mai 30, 2023 Acum 22 ore, Motologistic a spus: Unde mi-ai pozat mașina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 30, 2023 Share Postat Mai 30, 2023 aaa, deci tu esti cu evacuarea precoce?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 30, 2023 Autor Share Postat Mai 30, 2023 Acum 47 minute, ENEOS a spus: Unde mi-ai pozat mașina? Ai și tu așa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 30, 2023 Share Postat Mai 30, 2023 Nu, sunt doar FOO KIN FAST, mai ales dacă mă pun la volanul unui Sti! Dar nici la ghidon nu sunt prea lent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Mai 30, 2023 Share Postat Mai 30, 2023 Am vazut o Honda Goldwing de culoare gri in pozele de mai sus; La ce preț este ? Dupa pozele cu un Ducati alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 30, 2023 Autor Share Postat Mai 30, 2023 10.400 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Iunie 1, 2023 Share Postat Iunie 1, 2023 La 31.05.2023 la 0:20, Motologistic a spus: 10.400 euro Decamdata nu am acest buget - dar vine ziua cand am să achiziționez autobuzul Mulțumec de informație - arata bine din poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iunie 2, 2023 Share Postat Iunie 2, 2023 Marcel, in ceva poze mai sus am vazut un x-max. poti te rog sa imi spui cat a fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iunie 2, 2023 Autor Share Postat Iunie 2, 2023 Xmax de 300, 2019, 12 k km, 4200 l-a lăsat de la 4500. IiInca o săptămână de cumpărături încheiată cu succes și achiziții de maximă calitate și rafinament 🫢 Urmează o săptămână de odihnă (mai mult pt mașină,decât pt mine), după care reluăm munca. Sa va bucurați de motoare ! Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alone_frank Postat Iunie 7, 2023 Share Postat Iunie 7, 2023 Multumesc Marcel pentru promptitudine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octavian03 Postat Iunie 12, 2023 Share Postat Iunie 12, 2023 Multumesc si eu ca ti'ai facut timp si m'ai ajutat sa'mi achizitionez prima motocicleta. Foarte incantat de toata experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iunie 19, 2023 Autor Share Postat Iunie 19, 2023 La 07.06.2023 la 22:06, alone_frank a spus: Multumesc Marcel pentru promptitudine Cu plăcere, sa te bucuri de el! La 12.06.2023 la 11:23, octavian03 a spus: Multumesc si eu ca ti'ai facut timp si m'ai ajutat sa'mi achizitionez prima motocicleta. Foarte incantat de toata experienta Și eu am fost încântat, de acolo și toate cele...știi tu ! Sa te bucuri de ele ! Domnilor, de azi, 19. Iunie, sunt in concediu. Minim 2 săptămâni.🪇 Deci...daca nu răspund nici la telefon și nici la mesaje, sa știți de ce( încerc să răspund, dar nu promit că pot ). Am încheiat încă o săptămână de achiziții, livrate, iar acum nu va rămâne decât să vă bucurați de vremea buna de afară, calare pe noile motoare. Cele bune , Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 1, 2023 Autor Share Postat Iulie 1, 2023 Ultima zi de concediu...mâine merg spre Germania. P.S va las câteva poze cu noua achiziție... KTM 890 Adventure R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iulie 1, 2023 Share Postat Iulie 1, 2023 1 oră în urmă, Motologistic a spus: Ultima zi de concediu...mâine merg spre Germania. P.S va las câteva poze cu noua achiziție... KTM 890 Adventure R @Motologistic Marcel, Bandita mea are deja 15000km, eu am contribuit cu 4000... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 11, 2023 Autor Share Postat Iulie 11, 2023 La 01.07.2023 la 22:37, pierrotlefou a spus: @Motologistic Marcel, Bandita mea are deja 15000km, eu am contribuit cu 4000... Mă bucur să aud că totul este in regulă și ești mulțumit de motor. Sa te bucuri in continuare de el și așteptăm feedback și la 50.000 km Azi, 11.07 am ajuns acasă,iar mâine plec iar în Germania ,cu escală și în Danemarca.. In teorie,pt că sunt multe de achiziționat,voi fi în Germania până la începutul săptămânii viitoare. Până atunci, bucurați-vă de motoare și de căldură (că tot se anunță caniculă, hidratati-va) Iar acum,poze din săptămâna (de lucru) încheiată: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 Buna Dimineata Azi nr.rosii ,vineri la RAR saptamana viitoare o inscriu si apoi timp sa fie !!! Multumesc Marcel !!! Recomand cu mare bucurie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 12, 2023 Autor Share Postat Iulie 12, 2023 Neața, Așteptăm poze cu ea din plimbarea de "inițiere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Iulie 16, 2023 Share Postat Iulie 16, 2023 Si sa facut si initierea !!!La Tg.Secuiesc la intalnire !!! Foarte multumiti !!! Multumesc,din nou, Marcel !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 22, 2023 Autor Share Postat Iulie 22, 2023 La 16.07.2023 la 14:42, piticusmecher a spus: Si sa facut si initierea !!!La Tg.Secuiesc la intalnire !!! Foarte multumiti !!! Multumesc,din nou, Marcel !!! Cu drag, Sa te bucuri de el! P.S. 1. inca am client pentru el, așa că dacă te hotărăști, îți dă cu 500 peste prețul de achiziție Chiar e un motor impecabil, cum rar găsesc In alta ordine de idei, abia am ajuns acasă, dintr-o tura de anduranță, incluzând și Danemarca,unde săptămâna viitoare voi fi iarăși. Sa va bucurați de ele și atenție la drum ( nu cred că este o zi sa nu vad pe la satiri sau pe Facebook, accidente cu motoare implicate)! Conduceri prudent, legal și bucurați-vă de viață! P.S. 2 sa cumperi zece motoare într-o săptămână și să te apuce iar frustrarea cu nu ai un amarat de colaborator serios. Caruia ii ceri doar un singur și simplu lucru: sa nu fure, să aibă grijă la transport ca și de bunul lui și să fie serios. Frustrarea mi'e la cote maxime! P.S 3 .Nu, nu mai cumpăr mașini, decât în cazuri extra-mega-exceptionale Cu stima, Marcel Tulbure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 22, 2023 Share Postat Iulie 22, 2023 Acum 36 minute, Motologistic a spus: nu mai cumpăr mașini Cumperi bărci acu'? Sau le-ai pozat doar de kiki? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 22, 2023 Autor Share Postat Iulie 22, 2023 Fata cu MX 5....era un "musai" Nu is genul care rămâne dator, așa că a trebuit să *o rezolv* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iulie 22, 2023 Share Postat Iulie 22, 2023 Marcel, Ai adus 3 Bandite??? Aia alba GSF și celelalte două GSX-FA (roșie și neagră). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 22, 2023 Autor Share Postat Iulie 22, 2023 Tot ce e in poze,mai puțin cel alb. Pt el, inca ii caut stăpân Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate