ENEOS Posted August 22 Share Posted August 22 Neahh, sunt mai atente și au și reflexe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motologistic Posted August 23 Author Share Posted August 23 Acum 21 ore, apriliacluj a spus: ce ai facut Bobita?? Doar am stat la semafor,iar domnul din imagine a considerat că e timpul să-și strice "concediul" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted August 23 Share Posted August 23 nasol..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motologistic Posted August 23 Author Share Posted August 23 Acum 6 ore, apriliacluj a spus: nasol..... Absolut...mai ales când ești un mare dibaci 🫢🫢🫢 Brand New Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted August 23 Share Posted August 23 (edited) Acum 5 minute, Motologistic a spus: Brand New Reparată sau altă remorcă nouă? M-am uitat mai bine, e reparată! Edited August 23 by ENEOS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted August 24 Share Posted August 24 Acum 13 ore, Motologistic a spus: ...mai ales când ești un mare dibaci tu sau Marius?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motologistic Posted August 24 Author Share Posted August 24 Acum 54 minute, apriliacluj a spus: tu sau Marius?? Evident că marele maestru Bucur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted August 24 Share Posted August 24 +1!!!! da da!! meserias baiatu' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motologistic Posted September 5 Author Share Posted September 5 Va salut, Din păcate, gata cu motorizările pe insule, de azi back to business! Azi au plecat și penultimii turiști nemți, de la mine d'acasa. Inainte, o scurta tura de recunoaștere cu enduro, evident La noapte plec spre Germania. Cele bune, Marcel 0744973166 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted September 5 Share Posted September 5 Acum 4 minute, Motologistic a spus: La noapte plec spre Germania. drumuri bune, spor si succes!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piticusmecher Posted September 5 Share Posted September 5 Mergi cu bine si sa-ti mearga bine !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motologistic Posted September 12 Author Share Posted September 12 Tura încheiată! 2-3 zile de pauză și o iau în weekend iar spre Germania. Cele bune, Marcel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motologistic Posted October 1 Author Share Posted October 1 Am încheiat inca o cursa de două săptămâni, aseara ajungand acasa, iar azi plec iarasi. Poze mai putine tura asta, pentru ca am spart al zecilea telefon, in timp ce probam motociclete. Desi tot spun ca nu mai iau masini, trebuie sa invat la un moment dat să spun NU...sper Si, desi credeam ca nu mai aduc nemti anul acesta in ture la noi in țară, tot m-a mai gasit un endurist, cu o Africa Twin. Domnilor si doamnelor, sa va bucurati de motoare! Cele bune, Marcel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valibogdan Posted October 2 Share Posted October 2 Cat o fost Honda aia automata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motologistic Posted October 3 Author Share Posted October 3 La 02.10.2023 la 12:28, valibogdan a spus: Cat o fost Honda aia automata? 4400 pe net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai66RUN Posted October 3 Share Posted October 3 Un mare domn, încântarea de pe fața Alexandrei de la Iași când povestește despre motocicleta ei impecabilă cu vopsea perlata adusă de Marcel spune multe despre calitatea serviciului pe care îl prestezi! Mulțumesc ca ai ajutat-o! Marcelino top quality services!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibosee Posted October 5 Share Posted October 5 salut, ma intereseaza sa aduc un VFR1200X cu DCT dupa 2016. am gasit aici la 7900, adus din Italia, vine dupa 15 oct, dar e din 2014 si manual, arata foarte bine, full, cutii, tot. Am vrei sansa sa ma incadrez la vreo 8000 max, pretul motoretei? gasisem ceva aici: https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/honda-vfr-1200-x-crosstourer-dct/2560979482-305-1798 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motologistic Posted October 7 Author Share Posted October 7 Salut Pai, dacă sunt pe internet în bugetul tău, desigur ca pot sa o aduc Tocmai sosit de prin Germania, mai am doar de livrat prin țară, iar luni înapoi în Germania. Masina, a venit pe roti, cu nr de Zoll. Cost, pentru tot ceea ce tine mine( achiziție, testat, verificat) este 500 de euro. Cele bune, Marcel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motologistic Posted October 16 Author Share Posted October 16 Știți bătrânica din Germania, ce mergea doar duminica la Biserică, cu motorul? Ei bine, la 74 de ani, alesese sa meargă cu Turbo, 200 de cai ,pana îmi vânduse mie motorul...ca sa încerce un V4 de la Ducati #multoranedăclasă #kawasakiZH2 #Sylvia74ani 2 săptămâni concediu Reiau activitatea pe 31 octombrie. Cele bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted October 16 Share Posted October 16 Acum 18 minute, Motologistic a spus: #Sylvia74ani dansa?? PS. atat am tot intors, rasucit monitorul de mi s-a incalcit cablul... pfffff, un pic nu ai fost atent, atatea poze intoarse ai pus.... PPS. sa nu se mai intample!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motologistic Posted November 4 Author Share Posted November 4 La 16.10.2023 la 16:45, apriliacluj a spus: PPS. sa nu se mai intample!! Am înțeles, sa trăiți! Cat despre Sylvia, am fost săptămâna asta iarasi la ea( a trebuit sa I.i ridic brieful mic de la ea, ca era înmatriculat cand l-am cumpărat si a ramas la ea) si mi- a spus ca oscileaza intre V4 Ducati sau M'ul de la BMW, S1000R. Am ajuns acasa, iar săptămâna viitoare o iau iar din loc. Repet, tot ce tine de mine, costa 500 de euro De oriunde din Germania, oriunde în România. P.S. inca e deschisa cererea de mi se demonstra ca "ceilalți " care aduc motoare,le si probează inainte de a plati mii de euro... Stau si ma intreb, cum ii spui unui client ca ii funcționează ABS' ul, daca nu te urci pe motor ? Sau TC sau Tempo... Recunosc ca mai ma uit câteodată pe celelalte topicuri si inca ma minunez. O poza, o amarată de poza, de unde sa se deduca ca s-a iesit cu motorul in probă, nu există. Daca ma insel, imi cer scuze in avans Cele bune, Marcel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motologistic Posted November 20 Author Share Posted November 20 Va salut, Săptămâna asta am încheiat inca o cursa in care am avut parte de "tot tacâmul "....controale peste controale, mii de km, soare, ploaie, zapada, motoare, mașini,etc. Începând de azi, CONCEDIU! Deocamdată, planul e America de Sud/ si (sau)Spania. Dacă e alt continent, clar pana in ianuarie 2024. Oricum, am sa va țin la curent Pana una alta, sa va bucurați de motoare și mașină! Cele bune, Marcel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piticusmecher Posted November 21 Share Posted November 21 Concediu fain , Marcel !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrick_M Posted November 21 Share Posted November 21 Yzule, cat a fost mizeria portocalie? Din 2005? Stiu ca Tutoveanu cauta una . Te pup pe dinti si poate bem un cafei pana in ianuarie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motologistic Posted November 21 Author Share Posted November 21 Acum 5 ore, piticusmecher a spus: Concediu fain , Marcel !!! Mulțumesc frumos. P.s om spontan...de dimineață, mă și imbarcam Acum 4 ore, Patrick_M a spus: Yzule, cat a fost mizeria portocalie? Din 2005? Stiu ca Tutoveanu cauta una . Te pup pe dinti si poate bem un cafei pana in ianuarie Bem cafea, nu e stres! 4250. Euro 36 k km Topcase, camera de filmat, 2 proprietatri, carte service. A mers la Craiova 950'ul...Tutoveanu s-a încălțat cu un Husqy 701 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts