Motologistic Postat Aprilie 13 Autor Share Postat Aprilie 13 Salutare Pentru cel 2026, prețul a fost de sub 9000 de euro Iar pentru un 2017, am avut caz cand l-am luat la 3300, cu 11.000 km Cel 2018 cu cutii laterale cu 27 k km, la 4500 euro. Sărbători fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tavi2324 Postat Marți la 18:34 Share Postat Marți la 18:34 Salut, m-ar interesa si un CBR650R 2021-2023 sau si 2024 sa aflu pe la cat puteti sa il gasiti . Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Miercuri la 04:59 Moderatori Share Postat Miercuri la 04:59 Acum 10 ore, Tavi2324 a spus: Salut, m-ar interesa si un CBR650R 2021-2023 sau si 2024 sa aflu pe la cat puteti sa il gasiti . Multumesc! Pune mana de-ti completeaza datele de la avatar,sa stim cu cine vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Cam despre asta a fost vorba prin tura asta de Belgia-Olanda-Germania... Acum, pauza o săptămână să-mi încarc si eu bateriile Următoarea plecare este pe data de 4 Mai. Cele bune ! P.S după cum deja mulți dintre voi știu deja, eu ajut persoanele cu nevoi, mai mult sau mai putin speciale.Fie ca e vorba de o bicicleta pentru copii sau scaun cu rotile sau un simplu medicament din Germania. Asa ca, daca aveți vreun caz in care eu pot sa ajut, atâta timp cât Dumnezeu îmi da putere, o fac cu drag. P.S 2 Loc mai am.in perioada 4-9 Mai si următoarele locuri libere după data de 2 Iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate