do_it Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Salut. In cautare de Maxi Scooter mi-a atras atentia acest "Taiwanez" fabricat de SANYANG Motor (face si ceva masini mai mici). Ceva detalii despre SYM MAXSYM 600i ABS SYM MAXSYM 600i ABS 1 Zylinder, 4 Takt, Flüssigkeitsgekühlt, 4 Ventile Hubraum: 565 cm³ Leistung: 34 kW (46,3 PS) / 7000 U/min Höchstgeschwindigkeit: 165 km/h Abmessungen(L/B/H Sitzhöhe): 2270 / 825 / 1410 / 755 mm Leer/ Zul. Gesamtgewicht: 238 / 408 kg Tankinhalt: 14,2 L Preis: 7.800 € Am facut test drive cu el Simbata si ma fost placut impresionat. Comfort excelent (de talia Burgmann 650) porbagajul de sub sa un pic mai mic decit la Burgmann 650 (oricum incap 2 casti) dar pretul muuult mai rezonabil !!! Dupa cum unii dintre voi cunoaste ti, atit KYMCO cit si SYM (amindoua marci Taiwan) fabrica motoare ptr marci cu nume mai cunoscut (BMW, PEUGEOT...) deci fiabilitatea este demonstrata. Din proprie experienta (dupa un Piaggio si un Kymco Downtown) stiu acest lucru desi multa lume mai putin informata, ar prefera sa plateasca mai mult doar ptr emblema (marca) care se vede (no offence). Acum as fi curios daca sunt posesori de SYM MAXSYM 600i ABS si daca sunt amabili sa ne spuna cite ceva din experienta (problemele) lor cu acest maxiscooter. Citeva poze de pe net si una cu cel cu care am facut eu test Simbata... si un mic video (desigur ptr cei care sunt interesati). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Eu ma gândesc ca dac are un service bun în garanție și postgarantie nu ar trebui sa fie probleme, mai ales ca vad ca e vorba de Germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
do_it Postat Mai 5, 2017 Autor Share Postat Mai 5, 2017 Da, referitor la service intradevar este bun. Celelante 2 scootere (Piaggio MP3 300ie LT) si urmatorul an (Kymco Downtown 350i ABS) le-am cumparat de la ei si bineinteles ca service am facut tot la ei. Sunt amabili si mai ales promti... Din tot ce am citi pe net e de bine dar ma gindeam ca are cineva prin Ro modelul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 nu stiu sa aiba cineva in tara asa ceva, si pentru ca din pacate la noi in tara nu avem importator de Sym, ca m-ar interesa si pe mine un Maxsym de 600. totusi are un cilindru, nu doi ca la concurenta si putere un pic mai mica. nu se simte asta la drive test ? nu vibreaza la turatii mari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
do_it Postat Mai 31, 2017 Autor Share Postat Mai 31, 2017 La test a parut ca vibreaza mao tare ca de ex Kawasaki Vulcan S (doi cil paraleli) dar f manevrabil si mi sa parut usor. Am inteles ca si consumul ar fi o idee mai mic fata de similar in 2 cilindrii... din pacate este motor Euro 3 si deci iese din calculul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca_carlan Postat Iunie 1, 2017 Share Postat Iunie 1, 2017 De ce te deranjeaza ca e Euro 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
do_it Postat Iunie 7, 2017 Autor Share Postat Iunie 7, 2017 Ptr. ca de la anul viitor la moto intra in vigoare norma obligatorie Euro 4 (si sa aiba obligatoriu ABS). Din aceleasi motive de restrictie (aici in Germania) am schimbat si masina (care era Euro 5) cu una noua cu Euro 6... Vin vremuri grele in ceea ce priveste poluarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 A intrat deja in vigoare de anul ăsta. Vedeți de exemplu cum au dispărut subit XVS1300A și VN900 din ofertele reprezentantelor Yamaha și Kawasaki din UE în timp ce în SUA au rămas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
do_it Postat Iunie 12, 2017 Autor Share Postat Iunie 12, 2017 Da ai dreptate... si vestea buna, acest model se importa de acum numai cu Euro 4 ... deci "intra in carti" din nou. Inca o data reamintesc: f confortabil. Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Nu inteleg de ce va riscati la lucruri noi,netestate in timp. Luati ceva sigur, ce si-a luat toata lumea,daca pica una alta rezolvi pe loc,nu stai zile intregi pana soseste piesa cu vaporul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 eu nu stiu ce va atrage la wc-urile astea pe doua roti nici batuta! Asta da postare on topic. Bravo. P. S. Gusturile nu se discuta, sunt convins ca și ție îți plac unele chestii care altora nu și totuși nu te-a bătut nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 eu nu stiu ce va atrage la wc-urile astea pe doua roti nici batuta! Unii sunt in acel moment al vietii cand mersul pe doua roti inseamna 80% utilitate iar restul de 20% placere. Cand raportul se schimba probabil trecem iar la non-wc-uri. Eu de exemplu nu as mai concepe sa nu am pe langa motor un maxi/scuter pentru oras. Nici batut nu as mai merge cu motorul in oras. Sper ca ai inteles fara sa fi batuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Eu is curios ce diferente de pozitie e intre un harley(sau alt choper) si un burgman de exemplu. Vizual imi par la fel de wc-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
do_it Postat Iunie 19, 2017 Autor Share Postat Iunie 19, 2017 @beatrixx cu siguranta nu esti proasta (si nici batuta)... ai gindit inainte sa scrii? Am vazut ca yoyo_man ti-a explicat lucruri de bun simt, apoi a incercat si popicadi sa argumenteze dar... tu insisti. Te rog sa vezi topicul meu aici /index.php?/topic/741824-ce-sa-aleg-oare/ si vei observa ca desi am argumente pro/contra in ceea ce priveste H.D. respect si nu jignesc posesorii acestei marci... tu de ce o faci? Totusi intrebarea mea de la inceput asteapta un raspuns ptr membrii acestui site... Probabil te vrei o "domna de calitate" ca din celelante pute strada... Te rog sa citesi inainte sa raspunzi si daca se poate argumenteaza civilizat (daca nu i-ti e prea greu). deja 2 membrii ti-au scris civilizat dar... degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate