cristache Postat Iulie 5, 2017 Autor Share Postat Iulie 5, 2017 Adventurizarea faza 1 e gata...motorul a plecat la Tbilisi... » Post actualizat in 29 Jul 2017 06:18Imagini proaspete din Georgia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Cum merge WR-ul la drum lung? ma bate un gand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Ianuarie 29, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2018 In Georgia am avut destule drumuri cu asfalt...trebuie sa imi schimb saua, e tare. Dar cu rapoarte mai prietenoase la kitul de lant, m-am descurcat...am tinut-o lejer 90-100, pana la 140-150 max.pe depasiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 A văzut ca ai schimbat rezervorul, dar și raportul pinioanelor. Cum e cu autonomia acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Ianuarie 29, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2018 Cam 250 km, max. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 Am înțeles. Mersi! Îmi place cum a ieșit! Cate kg crezi ca are acum, cu plinul făcut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 Șaua la Moto dan la Timișoara(dacă mai lucrează) . Cu șaua mea de la xchallenge a făcut treaba buna. Autonomie de 250 km, eu zic ca este rezonabil pentru asa o mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate