Catalin Costy Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 am o moto enduro fara acte stie cineva daca se poate iesi in asfalt pentru a ajunge pe diferite trasee distanta nefiind mare max 500m de asfalt sau trebe platforma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 am o moto enduro fara acte stie cineva daca se poate iesi in asfalt pentru a ajunge pe diferite trasee distanta nefiind mare max 500m de asfalt sau trebe platforma? inmatriculare + permis..... BAC-ul.... » Post actualizat in 22 May 2017 12:44 Nu ai pus bine intrebarea. Reformuleaza asa: "Daca in cei 500 de metri de asfalt ma tavaleste unu, ii platesc eu reparatiile sau fug de la locul accidentului daca mai pot?" in varianta asta, are sanse sa se uite la Razvan si Dani cu inca 15 persoane in aceiasi incapere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 Dacă este vorba de 500m, mergi pe lângă drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Costy Postat Mai 22, 2017 Autor Share Postat Mai 22, 2017 pai nu a zis nimeni ca tre sa merg pe ea pot sa o si imping » Post actualizat in 22 May 2017 12:58Dacă este vorba de 500m, mergi pe lângă drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 pai nu a zis nimeni ca tre sa merg pe ea pot sa o si imping » Post actualizat in 22 May 2017 12:58 tractat/impins tot cu carnet se face... evident cat timp esti pe drum public (vezi ca zice in lege ce categorii se incadreaza la drum public) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Costy Postat Mai 22, 2017 Autor Share Postat Mai 22, 2017 in cazul asta cum spui tu reiese ca daca imping masina cuiva si ma prinde politia imi da amenda ca nu am permis?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 in cazul asta cum spui tu reiese ca daca imping masina cuiva si ma prinde politia imi da amenda ca nu am permis?? evident, mai mult, este de domeniul penalului si nu doar o simpla contraventie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 Asta este la latitudinea polițistului,dacă sa te amendeze sau nu că tu ajuți pe cineva să împingă masina.Stii litera legii sau spiritul legii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Asta este la latitudinea polițistului,dacă sa te amendeze sau nu că tu ajuți pe cineva să împingă masina.Stii litera legii sau spiritul legii. fier fara acte si neinmatriculat, impins de o singura persoana, fara carnet..... oais ... aprig.... magnet pentru orice politist dornic sa se afirme in 2017. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Mă refeream la mașină împinsă pe strada.daca împinge mobra pe trotuar nu îi face nimeni nimic.Bine întotdeauna găsești un polițist local zelos sa ii ardă o amenda pentru că merge pe trotuar,ceea ce în fond nu ai voie sa faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 ))) hai ca am auzit-o si pe asta... stau si ma intreb cati dintre cei care au mobre de enduro, pe care le folosesc strict la enduro, le au inmatriculate. mergi frate linistit pe langa motoreta cand traversezi o strada. sa imi zica si mie careva ca l-a oprit politia si i-a facut dosar penal pt ca a impins o motoreta pe strada, chiar sunt curios. Hai ca m-ati facut sa rad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 ))) hai ca am auzit-o si pe asta... stau si ma intreb cati dintre cei care au mobre de enduro, pe care le folosesc strict la enduro, le au inmatriculate. mergi frate linistit pe langa motoreta cand traversezi o strada. sa imi zica si mie careva ca l-a oprit politia si i-a facut dosar penal pt ca a impins o motoreta pe strada, chiar sunt curios. Hai ca m-ati facut sa rad uite ca io am fost mai prost.... am luat carnetul pentru moto si inmatriculat atelajul tocmai pentru a evita astfel de mizerii.... si asta acum 13 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Si eu am inmatriculat-o. Nu costa o avere, nici ca bani, nici ca timp. Basca ca poate sa te opreasca politia si cu ea pe remorca sau in duba si, fiind inmatriculata, eviti tot felul de explicatii pe care ar trebui sa le dai. Iar daca esti calare pe mobra pe un drum public, te costa mai putin amenda pt lipsa RCA si ITP decat un dosar penal. Cea mai dificila parte cu inmatriculatul este facutul rost de semnale, stopuri, oglinzi, claxon. Un mic efort si stai linistit pe urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Și eu am mobra înmatriculata fara ITP si asigurare,dar le voi face și pe astea.E diferența între dosar penal și amenda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 sunt curios... aiuritu si florinelu, ce mobre de enduro aveti? la andrei stiu, pt ca ne stim personal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 (editat) sunt curios... aiuritu si florinelu, ce mobre de enduro aveti? la andrei stiu, pt ca ne stim personal. asta... Editat Mai 27, 2017 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 (editat) Pai florinelu, DR350 e mobra de strada. Intrebarea e interesant doar pentru mobre exclusiv de offroad. Offroad insemnand fara / in afara - drumului. Mai precis, pt mobre pe care le transporti pe platforma / duba, daca n-ai padurea in spatele curtii. Editat Mai 27, 2017 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 Am 200 exc » Post actualizat in 27 May 2017 08:04 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 (editat) Pai florinelu, DR350 e mobra de strada. Intrebarea e interesant doar pentru mobre exclusiv de offroad. Offroad insemnand fara / in afara - drumului. Mai precis, pt mobre pe care le transporti pe platforma / duba, daca n-ai padurea in spatele curtii.Pai noi despre ce discutam aici? Cross? Trial? Evident ca enduro... 99% din motocicletele enduro, daca au actele de provenienta, sunt inmatriculabile. Daca ai de dus mai mult de 1 buc, platforma poate fi o optiune dpdv financiar. Editat Mai 27, 2017 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 Și o transport pe remorca sau in duba.O întâmplare :anul trecut un amic mergea pe un drum ce părea forestier și pe care trece o mașină la 100 de ani .Și intr-o curbă a intrat intr-o duba ce venea din sens opus .Surpriza era că drumul ăla era drum public,ceva comunal sau județean.Norocul a fost că omul cu duba a fost de treabă și a acceptat să facă reparațiile amicul meu fara sa facă reclamație.De evitat accidentul era foarte greu fiind drum de macadam cu ceva pietriș și pădure,nu a văzut duba.Eu eram mai in fata și chiar m-am mirat când am văzut mașina pe drumul ăla pe care știam că nu trec mașini.Deci mai bine înmatriculat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 Si cu permis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 Asta e de la sine inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 Pai noi despre ce discutam aici? Cross? Trial? Evident ca enduro... 99% din motocicletele enduro, daca au actele de provenienta, sunt inmatriculabile. Daca ai de dus mai mult de 1 buc, platforma poate fi o optiune dpdv financiar. N-ai inteles. DR 350 nu e enduro. 99% din mobrele de enduro au acte de provenienta (restul sunt furaciuni), iar din astea, 90% nu sunt inmatriculate. Lumea circula cu factura originala sau cu tot felul de chitante fara data facute pe la notari. Oricum, greu de dovedit cine e proprietarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 N-ai inteles. DR 350 nu e enduro. 99% din mobrele de enduro au acte de provenienta (restul sunt furaciuni), iar din astea, 90% nu sunt inmatriculate. Lumea circula cu factura originala sau cu tot felul de chitante fara data facute pe la notari. Oricum, greu de dovedit cine e proprietarul. Ai ratat ideea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 "99% din motocicletele enduro, daca au actele de provenienta, sunt inmatriculabile." Asa e. Citisem "inmatriculate". My bad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate