M!rra Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 (editat) prolog hard enduro heniu 2017 full prolog clasa profi si expert. Editat Mai 23, 2017 de M!rra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 frumooos! si extrem de solicitant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Ce distanta a fost parcursa ? Nenea de la sfarsit unde se ducea like there is no tomorrow? : )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Mai 24, 2017 Autor Share Postat Mai 24, 2017 la clasa A\B au fost vreo 18-20km cred. ... as fi vrut sa urc si ziua de concurs.. dar s-a busit cardul si nu a filmat decat f putin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Am filmat eu, cat m-a tinut bateria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus73 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Salutare. stie careva un traseu moto enduro prin Gorj zona montana cu iesire spre Valcea....cat mai lung sa fie....innoptam la cort....ar fi ok de 2 zile....dar sa fie accesibil cu Frewindul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate