ghostrider_yamaha Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) tu esti cumva din nord? Pe unde stai? ne cunoastem? Da in nord stau.Ne cunoastem sigur...dinainte sa fim motoretisti.bafta multa si asfalt uscat! Sa ne spui si noua cine e nenea mecanicu'.....poate mai apeleaza si altii la el Editat Iulie 2, 2009 de ghostrider_yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Da in nord stau.Ne cunoastem sigur...dinainte sa fim motoretisti.bafta multa si asfalt uscat! Sa ne spui si noua cine e nenea mecanicu'.....poate mai apeleaza si altii la el pe unde stai? da si tu un id de mess sa mai vorbim... mecanicu se cheama Gelu, are atelier super smecher acasa la el, o sa pun niste poze...bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifdeep Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 salut, va rog daca aveti nr de telefon al lui Adinel sa m-il trimiteti , am auzit ca baiatu e bun, insa nu reusesc sa dau de el,.va multumesc mult, si daca aveti nr lui dati-mi un sms la 0766827968. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupuflorin Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 Numaru lui Adinel il vreau si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionit1234567 Postat August 19 Share Postat August 19 Un mecanic bun de motociclete în Bacău există? Se poate un nr de telefon în pm mulțumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionit1234567 Postat Septembrie 25 Share Postat Septembrie 25 La 19.08.2024 la 17:32, Ionit1234567 a spus: Un mecanic bun de motociclete în Bacău există? Se poate un nr de telefon în pm mulțumesc anticipat Număru lui adinel se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Septembrie 25 Share Postat Septembrie 25 3 hours ago, Ionit1234567 said: Număru lui adinel se poate Nu e nicio miscare pe aici de ani buni. Intreaba mai degraba motociclistii din oras cand ii intalnesti. Daca nu, e @Lucian_M, aproape de tine, cred ca undeva la 80 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate