MariusMC Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Salutare, A inceput sa.mi patineze ambreiajul si doresc sa il schimb... insa nu stiu ce sa aleg si nici nu cunosc un mecanic la care sa merg. Astept orice sugestii legate de costul kit.ului de ambreiaj, manopera, tip de ambreiaj...si desigur un mecanic bun. Multumesc, O seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 placi de frictiune EBC + discuri metalice OEM +arcuri OEM , vro 3 ore de manopera use the force.... google sa schimbi si uleiul si filtrul , cand patineaza imbacseste filtru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 ..sa schimbi si uleiul si filtrul , cand patineaza imbacseste filtru Foarte bine subliniat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 incearca intai uleiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Salutare, A inceput sa.mi patineze ambreiajul si doresc sa il schimb... insa nu stiu ce sa aleg si nici nu cunosc un mecanic la care sa merg. Astept orice sugestii legate de costul kit.ului de ambreiaj, manopera, tip de ambreiaj...si desigur un mecanic bun. Multumesc, O seara buna! A rezistat bine cel OEM. Poti incerca tot original sau EBC ca fac lucruri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate