florin46p Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Salut, Stiti cumva vreun vopsitor, cat mai ieftin as vrea...Am nevoie sa vopsesc cadrul unei cursiere vechi. nu am nevoie de ceva super profi, doar o simpla vopsire a cadrului. Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 giz powder coating, intreaba cat costa, nu cred ca e o avere. Lucreaza bine Giz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Iunie 14, 2017 Autor Share Postat Iunie 14, 2017 giz powder coating, intreaba cat costa, nu cred ca e o avere. Lucreaza bine Giz. L-am sunat si a zis ca undeva in jur de 150 lei pt un cadru, dar are timp abia luna viitoare...daca nu apare nimic mai ieftin si mai rapid o sa discut cu el. Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crimson Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Am apelat la Giz pentru un cadru, pedalier, foaie de cursiera si suporti scarite moto. Foarte multumit de cum au iesit, si rezista foarte bine vopseaua. Am luat o tranta cu bita si s-a lovit suficient de tare sa ramana o adancitura in cadru (aluminiu) dar vopseaua nu avea nici o urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 daca vrei ieftin, cumpara la 20ron un spray si do your magic. ziare pe jos and feel free to explore your savage painter nature dar ca si restul, go check GIZ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Iunie 14, 2017 Autor Share Postat Iunie 14, 2017 daca vrei ieftin, cumpara la 20ron un spray si do your magic. ziare pe jos and feel free to explore your savage painter nature dar ca si restul, go check GIZ. La el o sa merg. Dupa ce va avea timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShMan Postat August 1, 2019 Share Postat August 1, 2019 Salut, Stie cineva unde as putea sa gasesc vopsitor/vopsitorie ok pt rezervor si aripi moto, in zona Timisoarei? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate