rockhchris Postat Octombrie 26, 2008 Autor Share Postat Octombrie 26, 2008 Se face treaba si cu un GS de numa-numa. Depinde ce vrei. Ca parere personala insa, eu n-as lua Adventure-ul. As alege linistit GS-ul ca unde merge unul, ajunge si celalalt. Gurile rele zic chiar mai lejer cu GS-ul simplu. GS 1200 ADVENTURE!!! am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 GS 1200 ADVENTURE!!! am zis! Honda TransAlp XLV 650 din 2000 ... Am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 :( :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) :( :lol: Te bucuri ... Ai reuÂşit să nă îmbolnăveÂşti pe toți. S-a dus pe apa sâmbetei clubul nostru de ciopăriÂşti. Asta e viața... P.S. Oricum o comit numai pentru o vară. Teoretic. Poate dă D-zeu Âşi nu-mi place. Editat Octombrie 28, 2008 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Te bucuri ... Ai reuÂşit să nă îmbolnăveÂşti pe toți. S-a dus pe apa sâmbetei clubul nostru de ciopăriÂşti. Asta e viața... P.S. Oricum o comit numai pentru o vară. Teoretic. Poate dă D-zeu Âşi nu-mi place. adica de ce sa nu fi si una si alta?iti interzice legea?ia nu ma enereva,ca peste 2 ani imi iau si o sportiva... no way!!!ps.motivatia mea personala este aceea de a-mi proteja Vulcanul atunci cand vreau s-o ARD aiurea prin codru. si cum nu s-a confectionat pana acum un chopper-enduro(inafara Vulcanului lui Lipo )ma gandesc ca nu e chiar neortodox ceea ce intentionez sa fac,macar acu,cat mai pot.sper sa-mi iasa calculele si sa o procur,ca de restul ma doare in...rima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 ps.motivatia mea personala este aceea de a-mi proteja Vulcanul atunci cand vreau s-o ARD aiurea prin codru. Si ce ne facem bro dacă ne place ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Si ce ne facem bro dacă ne place ? ei uite la asta nu m-am gandit...chiar ,ce ne facem? :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nbx Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 a hair cut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Si ce ne facem bro dacă ne place ? Nasol moment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Ce sa faceti? Vindeti vacile si va luati capre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Ce sa faceti? Vindeti vacile si va luati capre! vaca plus capra egal LOVE! a hair cut? no problem! Nasol moment! nu rade,ca se ia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 vaca plus capra egal LOVE! vaci capre .. parcă am fi club de medici veterinari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) Sutienele cu pernuță se vor vinde ca pâinea caldă în Vietnam, în contextul în care autoritățile comuniste ale țării vor să interzică motocicliÂştii cu... pieptul mic. Potrivit proiectului legislativ, orice persoană cu o circumferință a pieptului sub 70cm nu va mai putea circula cu motocicleta pe străzile țării. Aproape 90% dintre vehiculele care circulă în Vietnam sunt motociclete, notează Daily Telegraph. Ideea proiectului este aceea de a împiedica persoanele prea slabe, prea scunde sau bolnăvicioase să conducă o motocicletă. Cei care suferă de boli de ficat sau sinuzită vor fi de asemenea excluÂşi de la dreptul de a conduce un asemenea vehicul. Vietnamezii nu sunt deloc încântați de ideea guvernului, în contextul în care multe dintre femei au sâni mici, în timp ce bărbații sunt în marea lor parte scunzi Âşi slabi. Pe bloguri, internauții s-au amuzat copios de acest plan, imaginându-Âşi polițiÂşti de trafic care le opresc pe motocicliste pentru a vedea dacă sunt sau nu suficient de pieptoase.AGERPRES/(Daniel Duncă) PS...daca vreti sa vizitam intr-o zi Vienamul,hai la sala!cine se mai baga?eu,din principiu,nu port sutien! Editat Octombrie 29, 2008 de rockhchris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 nu rade,ca se ia! Stiu. La mine e dambla veche, de cand aveam Minsk-ul. Ce-a mai patimit saracul cu mine pe la Dalhauti... Si cum de curand am testat valentele off-road ale GPZ-ului, parca m-a muscat iar patima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Stiu. La mine e dambla veche, de cand aveam Minsk-ul. Ce-a mai patimit saracul cu mine pe la Dalhauti... Si cum de curand am testat valentele off-road ale GPZ-ului, parca m-a muscat iar patima... problema ta are o rezolvare,se numeste TRANSALP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Sau v-strom 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR. G. Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) vaci capre .. parcă am fi club de medici veterinari Dacă ai Âşti tu ce bună este carnea de capră..... te-ai reprofila la bătrânțe..... Daca-i mai pui Âşi o varză în față...e sinucidere curată.Nu te opreÂşti frate.... am testat valentele off-road ale GPZ-ului, parca m-a muscat iar patima... săracul GPZ....... în loc să- i arăți frumusețea pistei sau a Âşoselei . Mi-e milă de el că stiu cum suferă bestiile astea dacă nu au drum bun sub roți.. Editat Octombrie 30, 2008 de DR. G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 săracul GPZ....... în loc să- i arăți frumusețea pistei sau a Âşoselei . Mi-e milă de el că stiu cum suferă bestiile astea dacă nu au drum bun sub roți.. Ai dreptate, doctore, nu-i pentru asa ceva. Insa nici pentru pista nu e. Oricum pista nu m-ar pasiona! Transalp si V-strom, da! Mai pe gabaritul meu, adica. Poate am sa le incerc asa, ca a doua motocicleta dupa un V-max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 , ca a doua motocicleta dupa un V-max imi place cum ganditi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) 01 Noiembrie 2008 Valea Uzului - Bacău Vaci, Capre...Âşi alte ... Editat Noiembrie 1, 2008 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 NICE!!!! NICE!!!! pt LAU;adica nu e suficient ca ti-ai luat manea,acu mai esti si stelist...f tareeeee!sa-ti traiasca nr matricol! ciudate apucaturi mai au unii de la o anumita varsta...ce mai urmeaza?schimbare de sex?tu nebuno tu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 pt LAU;adica nu e suficient ca ti-ai luat manea,acu mai esti si stelist...f tareeeee!sa-ti traiasca nr matricol! ciudate apucaturi mai au unii de la o anumita varsta...ce mai urmeaza?schimbare de sex?tu nebuno tu.... Este o vopsea specială care se aplică pe numărul de înmatriculare.Când eÂşti fotografiat de camera radar, apare mesajul care-l vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nova Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 vreau si eu Nu mai sunt decat cu Otelul Galati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 (editat) Siriu, 02.11.2008 Vad ca plimbarile de toamna se tin lant. Parca ne miscam acum mai natural ca in luna august... Unde mergem in decembrie? Nordkapp, ceva?! Hai sa fim noi sanatosi! L.E. Am gasit si eu spray d'ala smecher, cautam cu Otelul Galati dar la aplicare a iesit altceva... Editat Noiembrie 9, 2008 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate