Sari la conținut

DR. G.

INACTIV
  • Număr conținut

    174
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    stan_ctln@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Focsani , Vrancea
  • Carnet moto din
    IAN 2007
  • Numar Moto
    VN- 90 - BET
  • Club
    wanderers

Informații profil

  • Motociclete detinute
    niet
  • Interests
    importanta morcovului in dezvoltarea glandei mamare la furnici....

DR. G.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. DR. G.

    BURSA LOCALA

    Salutare! Am de vanzare un costum nou , Axo , marimea 52 , fabricat in Romania , piele groasa , pretabil pentru persoane cu inaltimea de 170-175 cm , si 70 -80 kg. Geaca si pantalonii sunt detasabili cu fermuar .Costumul , asa cum se vede si am mai spus este nou, nu l-am imbracat niciodata deoarece l-am tinut de rezerva . Pretul este 200E, fara taxe de curier, foarte usor negociabil.\ Tel 0788387311.
  2. spune-i avocatului că este un idiot. Valoarea motocicletei la data accidentului se stabileÂşte după aplicarea prin scădere a coeficientului de uzură din valoarea de nou a motocicletei cf catalogului Schwacke sau Zweirad. Ideea este că trebuie să forțezi sau să demonstrezi insp. de asigurări că mobra are uzură mică, deci Âşi coef mic de uzură, conf tabelelor anexă din Ord nr 20/2008 al CSA. Trebuie să vezi în baza cărui ordin al CSA funcționează polița,Âşi asta scrie pe polița de asigurare, apoi te uiți pe site lor, al CSA, cauți ordinul Âşi îl citeÂşti din scoarță în scoarță.După aceea o să fii as în legislație de asigurări Âşi să-l înveți pe idiotul de avocat cum se calculează despăgubirea.Dacă vrei mai multe detalii... contact me...PM
  3. DR. G.

    BURSA LOCALA

    Da Âşi e fff "serios". Te tratează cu fundul pe banii tăi. Nu mai spun de prețuri.Noroc că unii angajați sunt ok.Baftă la reparat.
  4. DR. G.

    Accidente

    Salutare tuturor. Sunt ok...ceva dureri de coloana în zona cervicală Âşi acum mai nou în zona lombară.Mulțumesc tuturor care s-au interesat de soarta mea imediat după accident , celor care au avut grijă de mobră. Acum să văd cum fac cu asigurările. AA, uitam...... echipamentul m-a salvat!! Cine Âştie ce puteam păți.
  5. E cinic.... însă cu toții facem grÂşeli la volan. Unde mai pui că nu ne vede nimeni Âşi, scăpăm. Nici în pielea camionagiului să nu fii.Poate ar trebui să fie trasă la rărspundere Âşi firma de construcții care , consider că trebuia să facă o zonă de acces care să nu pemită asfel de nenorociri. Soferii de camioane sunt de multe ori puÂşi în situații hilare Âşi ..pentru că sunt doar niÂşte slujbaÂşi, se execută. Din păcate ...aici sunt victime. Însă rămân la ideea mea că 80% din vină este a firmei de construcții.
  6. Frate... nu te ambala... lumea e plina de accidente...unele mai '' accidente'' decât altele. Ideea e simplă. Dacă tu nu ții la propria persoană , la copii tăi.... nimeni nu ține. Nimeni nu dă 2 bani pe tine sau pe ceea simți , astazi. Crezi că dacă eram eu sau tu acolo Âşi le-am fi spus acestor copii că e riscant....tot o făceau...poate ar fi Âşi râs de noi... boÂşorogii..Din păcate instinctul de conservare se dezvoltă odată cu trecere anilor Âşi a experiențelor de viață. Eu sincer, spun că mă bucur că am motoreta asta acum Âşi că nu mi-au cumpărat-o părinții la 20 ani. AÂş fi făcut la fel ca ei , cred. Îmi pare tare rău de copiii pe care i-au lasat pe lume , care nu vor simți dragostea unui tată Âşi vor tânji mereu în căutarea unui model în viață. Dumnezeu să-i ierte !
  7. Dacă ai Âşti tu ce bună este carnea de capră..... te-ai reprofila la bătrânțe..... Daca-i mai pui Âşi o varză în față...e sinucidere curată.Nu te opreÂşti frate.... săracul GPZ....... în loc să- i arăți frumusețea pistei sau a Âşoselei . Mi-e milă de el că stiu cum suferă bestiile astea dacă nu au drum bun sub roți..
  8. DR. G.

    Trotineta Mea

    Spune pe unde umbli ca să nu scot copii pe acolo Âşi nici eu să nu ies cu mobra. Dacă ai început aÂşa...oare unde termini? Baftă...dar nu lua Âşi pe alții cu tine unde te duci.!
  9. DR. G.

    R.i.p. Cutzi :(

    Să fiu eu cu autocarul sau cu camionul? sau cu Q7? ... Dacă îmi doreÂşti asta aÂş prefera să fii tu pe bancheta din spate a maÂşinii respective...Âşi...să taie sora ta curba la 4 dimineața...cu scuza că se grăbea...."Ops , iartă-mă....te-am lovit rău? " iar tu nici nu mai sufli!....
  10. DR. G.

    R.i.p. Cutzi :(

    Nu Âştiu cum...dar nu îmi pare rău deloc! A găsit ce a căutat. Nu vreau să fiu cinic dar bine că a dat peste un autocar Âşi nu a dat peste o amărâtă de Dacie în care să se afle o famile frumoasă cu copii . ÂŞi pasagerii din Q7 au partea lor de vină! Puteau să o tempereze. Nu am de ce să dau RIP. Ce să spun...fițe Âşi bani...tupeu...Acelora care merg cu asemenea maÂşini în acest stil de condus , nu le doresc decât după curbă să-i aÂştepte camioane, autocare, tractoare. Âşi nu un amărât de scuterist care vine de la schimbul III pe care să-l facă pilaf.
  11. Hei! puțină decență față de suferința unei persoane poți manifesta Âşi tu, sunt sigur.Chiar dacă simți altceva poate ar fi mai bine să nu spui..... pune-te in situația ei Âşi lasă comentariile nepoliticoase. Te rog!
  12. Îmi pare rău pentru fiecare om care intră în neființă, chiar dacă nu l-am cunoscut. Viața este foarte dură Âşi cu toții greÂşim...însă unii nu au noroc deloc atunci când greÂşesc. Îți doresc pace în suflet Âşi să-ți refaci viața cât mai repede. Înapoi nu se va mai întoarce, dar amintindu-ți de el ,când vezi un motociclist pe stradă, îți este alături.Dumezeu sa-l ierte !
  13. DR. G.

    Near Miss

    ok, este o tactica sa depasesti...... chiar daca este o zona cu depasirea interzisa....daca te plasezi intr-un punct unde ai vizibilitate pe o lungime buna de sosea si esti dispus sa iti risti permisul..... Do it! dar mai exista si riscul ca cel depasit sa faca stanga fara sa se asigure, fara sa semnalizeze...deci...... linia continua nu este pusa ea aiurea acolo...dar daca risti....fa in asa fel ca riscul sa fie minim: Plaseaza-te in cel mai bun unghi , asigura-te si depaseste foarte repede , in demaraj , ca sa stai cat mai putin in paralel pe langa autoturism pentru ca nu stii ce va face soferul. Eu de obicei evit sa stau langa masini indiferent ca sunt in oras sau in afara orasului....pentru ca blocheaza campul vizual, poate face vreo manevra din scurt fara semnal..... sunt multe gafe pe care le fac , chiar si eu chiar la volan, deoarece un sofer este mult mai relaxat la volan .
  14. Dictionarul nu te ajuta cu nimic, probabil nu stii la ce foloseste de l-ai mentionat! Daca citeai si acea carte (dictionarul) tot ai fi scris mai bine! Scuze pt of topic insa eu fiind de moda mai veche acord importanta mesajului pe care-l transmiti insa si modul de scriere este important. Poate veni o zi cand trebuie sa scrii corect ( un examen, o adeverinta, o cerere) si mor cititorii de ras. Ca sa nu mai spun profesorii de limba romana care , dupa primul rand nu ar mai citi absolut nimic. Imi pare rau pentru rider, insa daca nu avea permis nu avea ce cauta acolo, poate pe un circuit privat, da, fara discutie (daca cineva ii ducea mobra pana la poarta circuitului si administratorii acestuia acceptau situatia) . Si eu sunt de parere ca anii de condus autoturismul iti dau un plus de experienta si viziune in trafic. Asadar, conservarul , chiar daca a intors pe linia continua, trebuia sa caste bine ochii, nu in oglinda , ci pe geamul lateral.....conserva sa o deplaseze incet, ca in cazul in care exista ceva ce nu a vazut el...celalalt sofer sa aiba timp sa reactioneze ...... Repet a facut-o pe barba lui...toti o facem mai des sau mai rar....insa unii macar daca fac o ilegalitate o fac cu cap, fara sa puna in pericol pe cineva! Pacat de viatat pierduta, de familiile celor doi , pentru ca sunt sigur ca nici soferului nu-i este usor stiind ca a luat viata unui copil.
×
×
  • Creează nouă...