PzKpfW Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 16 minutes ago, AdrianB1 said: (...) Total de acord. Încălțămintea de la Icon este foarte bună și rezistentă, singura problemă fiind că este puțin prea butucănoasă/evidentă. Dar se pare că încearcă să rectifice asta. Noul Superduty 5 arată mult mai formal și este probabil și mai confortabil. Nu prea-mi place însă banda de strângere cu velcro. Catarama de pe 4 era cam prea măricică, dar era sănătoasă. Asta... nu știu ce să zic. În rest, piele cu Tectuff și un preț ceva mai mic decât SD4 (120-130 euro). Mă tentează. Alternativele "low-key" care pot fi confundate cu încălțări normale ar fi (printre altele): Dainese Street Biker R Forma Cooper (există și variantă waterproof) TCX Street Ace Toți sunt între 130 și 150 euro, sunt foarte ușori și confortabili, dar cred că sunt cam flimsy pe partea de protecție (au doar ceva întărituri). Mai este și gama Alpinestars Jethro, dar e cam același lucru și sunt peste 150. Calea de mijloc ar fi ceva de genul Alpinestars S-MX 1 / 1.1 /1 R. Protecție peste chestiile de mai sus, calitate, ergonomie mai bună (mai ales pentru mers mai sportiv), confort, slider-e, etc. Partea proastă este că nu arată ca niște încălțări se vede clar că sunt ghete moto. Am avut S-MX 1 și am fost foarte mulțumit. Sunt mulțumit și de S-MX 2, dar e puțin altceva. 17 minutes ago, PzKpfW said: Sunt mulțumit și de S-MX 2, dar e puțin altceva. Edit: S-MX 3 Ghetele S-MX 2 erau foarte calumea, dar nu se mai găsesc din păcate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 Tocmai am descoperit ca Icon si-a redus extrem de mult gama de produse si nu mai vinde aproape nimic Noroc ca am apucat sa imi cumpar 2 perechi de ghete noi si pantaloni de ploaie, pentru vreo cativa ani stau linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 Posibil să fie așa pentru că pregătesc game noi. Oricum, mai găsești produse care nu mai apar pe site-ul oficial prin stocurile magazinelor moto - mai ales pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Februarie 7, 2019 Share Postat Februarie 7, 2019 Am pe stoc ghete de la Alpinestars model Sektor si SP1 V2. ( Eu anul trecut am mai venit la birou incaltat cu Alpinestars Faster si colegele mele nu si-au dat seama ca sunt incaltat de scandal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Februarie 7, 2019 Share Postat Februarie 7, 2019 (editat) tcx-urile sunt foarte comode dar nu foarte rezistente la abraziune/impact am avut 2 perechi x-street wp, m-au tinut sub un an fiecare, folosire 5 zile pe saptamana, 9 luni pe an si talpa e destul de slaba, mi-o gaurea kickstarterul in cam 2 luni am trecut pe icon patrol 2 fiindca vara imi fierb oricum picioarele in orice fel de incaltaminte moto, oricat de aerisita ar fi asa ca profit ca au sistemul boa si ma schimb in adidasi comozi la munca Editat Februarie 7, 2019 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate