George2013 Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Dupa cum zice si titlu, caut un avocat bun, pe penal sa ma reprezinte intr`un proces.. Daca aveti ceva recomandari sau ati avut nevoie si ati fost multumiti de prestatie va rog tare mult sa ma ajutati! Procesul se va tine in Ploiesti dar eu fiind din Brasov chiar nu cunosc pe nimeni acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 ...........Procesul se va tine in Ploiesti dar eu fiind din Brasov .......... poti merge si cu un avocat din Brasov! nu e obligatoriu sa fie din Ploiesti cel care te reprezinta! sunt vreo 100 de km, nu-i capat de tara succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Iunie 20, 2017 Autor Share Postat Iunie 20, 2017 poti merge si cu un avocat din Brasov! nu e obligatoriu sa fie din Ploiesti cel care te reprezinta! sunt vreo 100 de km, nu-i capat de tara succes! Salut! Stiu despre asta dar vor fi multe drumuri de facut, apoi avocatul fiind din Ploiesti, mai stie un procuror un executor.. e altfel..de asta as fi optat pentru cineva din Ploiesti la o recomandare..daca nu voi lua din Bv pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 Marius Severin. Fara doar si poate unul din cei mai buni penalisti din Ph. Beleaua e ca am nr lui personal si nu il pot da pe asta, dar poti intreba la Baroul Bv numarul lui de contact ca sigur il au. Sau poti veni la Baroul ph si sa intrebi acelasi lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 luat de pe net, amu daca-i bun sau nu telefonul n-am idee: 27. SEVERIN MARIUSData inscrierii: 24.11.1980 Sediu profesional: Ploieşti str.Ceahlau, nr.7 tel- 0726100300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 21, 2017 Admin Share Postat Iunie 21, 2017 Dacă ai numarul lui nu.l poti intreba daca acceptă un client in plus, daca tot vrei sa.l ajuți până la capat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Iunie 21, 2017 Autor Share Postat Iunie 21, 2017 Am vorbit cu dansul! Ne vom intalni astazi sa stabilim mai multe, Mersi mult de ajutor amandurora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crina 22 Postat Iulie 17, 2022 Share Postat Iulie 17, 2022 Buna seara ,urgent caut un avocat pe penal foarte bun in Ploiești pe rutiera .Mulțumesc din suflet aștept recomandări !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate